Hola hola, Wojtku, daj się choć jeden wieczór zastanowić!Co prawda jakoś mało podkarpacko mi ta cerkiew wygląda ale będę jeszcze sprawdzał. Przed 22oo nie życzę sobie żadnych dalszych podpowiedzi!
![]()
Hola hola, Wojtku, daj się choć jeden wieczór zastanowić!Co prawda jakoś mało podkarpacko mi ta cerkiew wygląda ale będę jeszcze sprawdzał. Przed 22oo nie życzę sobie żadnych dalszych podpowiedzi!
![]()
Czterech panów B.
Czyżby to były te drugie Leszczyny od św. Łukasza?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Niestety, piętnaście minut przed wyznaczoną godziną Bazyl zadał mocno podpowiadające pytanie
I w ten sposób zagadkę zamykamy. Może z drobnym uzupełnieniem. Dawniej obie cerkwie były gr-kat. Dzisiaj Mikołaj jest rz.-kat. a Łukasz prawosławny.
Powoli się zmienia...
IMG_15.jpg
Na pierwszy rzut oka, to widzę tylko brak krzaków, które były parę lat temu. I że słoneczko zaświeciło
IMG_4793.JPG
To rzucamy okiem troszkę dalej...IMG_16.jpg
Powoli zmienia się na lepsze![]()
Wyrwa zniknęła! No to może faktycznie uda się ją uratować!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
O, teraz widzę! Słońce jest, dziury nie ma!
IMG_4793p.JPG
Dalej nie wiem gdzie to jest, czyli klasyczne PITU < PITU ....a reszta niech się domyśli .....
ps. sorki, ale tworząc ten wątek nie o miałem na myśli ...
Ostatnio edytowane przez don Enrico ; 10-06-2013 o 23:14
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki