widoczek72.jpg
Znaczy się, że pewnie z Lipowca :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 14-07-2013 o 16:45 Powód: wyjaśniłem zamotanie
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Dokładnie tak. Twoje zdjęcie wygląda jakby było zrobione przez kalkę, tylko w innej porze roku.
A w nagrodę :) w szerszym planie z tego samego miejsca.
Widok2.jpg
Albo Bidkowa Hora.
Zdjęcie zrobiłem pod sam koniec maja w tym roku, a Niżny Koniec jest teraz chyba całkiem ogrodzony, więc tam się nie pchałem.
Z Bidkowej Hory są też bardzo ładne widoki, ale to nie to. Patrząc na Twoje odpowiedzi, kierunek namierzyłeś bardzo dobrze ale odległość jeszcze zbyt mała.
To byliśmy w tym samym czasie, tylko w innych miejscach :).
W Lutowiskach z punktu widokowego, Caryńskiej nie widać bo Otryt jest na linii, czyżby jeszcze dalej?. Może Chodak lub okolice Skorodnego, bo Jaworniki koło Żłobka, to już pewnie za daleko?.
Aktualnie 15 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 15 gości)