Zgadzam się z Bazylem.
Ew. niech Botak będzie karpacki. Dlaczego? Bo tak. Ale forumowicz? Kronikarz? Dla mnie nie. Bo nie.
Zwariować z Wami można...
Nie. Bo nieBotak nie może znać granic ni kordonów.
To miłe, że mimo wszystko we mnie wierzycieZamieszczone przez Wojtek Pysz
![]()
Debiutant Roku - II turę organizujemy i nagrodę przyznajemy tylko wtedy, jeśli ponad 50 proc. wyborców z I tury wskaże jakiegokolwiek kandydata spełniającego warunki, czyli debiutującego na forum w roku 2015. Data rejestracji nie ma znaczenia, chodzi o początek aktywności.
No to ewentualnie:
- Forumowicz Roku - bieszczadzki
- Kronikarz Roku - bieszczadzki
- Debiutant Roku - bieszczadzki (ale warunkowy)
- Botak Roku - ponadregionalny i niczym nieskrępowany
- trzy wątki - karpackie.
I jak?
Ale ja nie zamierzam nigdzie uchodzić ani tym bardziej rewolty w tym kierunku wzniecać.Wątki pozabieszczadzkie czytam - niektóre z wielkim zainteresowaniem a relacje karpackie powodują u mnie bezdech z zachwytu. Pewnie odwiedzałabym forum nawet wtedy jeśli forumowiczem roku zostałby ktoś kto zalogowałby się wyłącznie po to, żeby napisać, ze ma te głupie Bieszczady w...głębokim poważaniu ale za to przebiłby wszystko fantastyczną relacją z wyprawy na Ural. Zawsze można czytać sobie archiwum.
A jeśli kiedykolwiek mi się forum znudzi to po prostu przestanę je odwiedzać bez specjalnych obwieszczeń i darcia szat.
A co do fotelika...tak naprawdę to o sosnę w Bieszczadach przecież trudno...
Miał być Wariat Bieszczadzki 2015 to i w naturalny sposób się objawił!Ode mnie Marcowy otrzymuje paczkę Sucharów Bieszczadzkich (zwłaszcza za te Okruchy...).
Dla mnie idealnie. Chociaż...może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł na nazwę zwycięzcy kategorii "botakowej". (wiem, wiem, sama botaka lansowałam ale ciekawi mnie kolejna faza wariowania Marcowego)
Rozumując że będzie to mój - nasz jedynie słuszny i prawidłowy wybórto może : Najmojszy Roku
A TAK. Z przypomnieniem, gdzie leżą Bieszczady: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/9134
Dostarczyć wprost z taśmy produkcyjnej? Nie będą może wtedy takie suche;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)