Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Chyza lemkowska do przeniesienia?

Mieszany widok

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: Chyza lemkowska do przeniesienia?

Temat nie jest całkiem nowy. Zetknąłem się z nim kilka razy, ale że nie dotyczył moich zamiarów, nie drążyłem. Popytaj u tych co temat właśnie drążą lub już są po udręce urzędniczej.
    I tak od zachodu. W Łupkowie, za starym cmentarzem przy drodze leżą elementy rozebranej chaty. Będzie stawiana chyba po drugiej stronie potoku, gdzie już stoi namiastka domostwa z mieszkańcem. Krysia Rados pewnie ma jakieś bliższe namiary.
    Dalej, w rejonie dawnej wsi Zubeńko, ale bliżej schroniska Na końcu świata, stoi już od kilku lat przeniesiona chata z Beskidu Niskiego. I w centrum Starego Sioła restauracja Stare sioło: dwa budynki przeniesione przez właściciela. http://staresiolo.com/
    Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać

Domyślnie Odp: Chyza lemkowska do przeniesienia?

Cytat Zamieszczone przez długi Zobacz posta
    Temat nie jest całkiem nowy. Zetknąłem się z nim kilka razy, ale że nie dotyczył moich zamiarów, nie drążyłem. Popytaj u tych co temat właśnie drążą lub już są po udręce urzędniczej.
    I tak od zachodu. W Łupkowie, za starym cmentarzem przy drodze leżą elementy rozebranej chaty. Będzie stawiana chyba po drugiej stronie potoku, gdzie już stoi namiastka domostwa z mieszkańcem. Krysia Rados pewnie ma jakieś bliższe namiary.
    Dalej, w rejonie dawnej wsi Zubeńko, ale bliżej schroniska Na końcu świata, stoi już od kilku lat przeniesiona chata z Beskidu Niskiego. I w centrum Starego Sioła restauracja Stare sioło: dwa budynki przeniesione przez właściciela. http://staresiolo.com/
    Dzieki Dlugi.

Wybieramy sie na poczatku listopada w Bieszczady i bedziemy intensywnie szukali i rozmawiali. Zawsze kontakt osobisty da nam wieksza namacalnosc tematu.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów