na co Ci się zbiera? pisz a nie buhahahuj!pozdr
na co Ci się zbiera? pisz a nie buhahahuj!pozdr
No zbiera mi się na histeryczko-paniczny śmiech z tarzaniem , jak inaczej to wyrazić niż buhahahaha ........
Mi się nawet śmiać z tego nie chce. Ale ogarnia mnie żałość.
mAAtylda
macie albo [cenzura] w głowach i macie 12 lat, albo na sylwestra siedzieliście w domu i zazdrościcie.Jest tylko kilka osób wporzo w tym temacie, a reszta pieprzy bzdury i się [cenzura], mam nadzieję ,że nie spotkamy się nigdy w bieszczadach i mam też nadzieję ,że wy tam nie pojedziecie,jak coś nie pasi to nie piszcie więcej, ja już temat Sylwester Wetlina kończe, pozdro dla ludzi z mgły, a inni niech dalej [cenzura] na innych forach, co i tak pewnie to robią.Rafał & Agata R.I.P.
[Moderator]: Ban 7 dni na przemyślenie za chamskie i smarkate zachowanie. Nie pasuje forum - poszukacje sobie innego.
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 20-01-2007 o 11:41 Powód: Wulgarne słownictwo
Witam
dawno nie byłam na forum , wchodzę - a tu burza z piorunami, faktycznie pentlaki nie ma szczęścia ten wasz temat a zaczął się tak niewinnie , ot luźny wątek
strasznie nerwowo w tym 2007 się zrobiło
Pentlaki,wybaczcie ale gdy zobaczyłem"banned"to omal nie spadłem ze stołka ze śmiechu.Do tego buhahujaca kobieta bieszczadzka,mAAtylda,która żałuje,że jej się nawet śmiać nie chce i wcześniejsze wpisy chcących z Bazy zrobić dyskotekę spowodowały,że z tematu zrobił się skecz w iście Monty Pyton'owskim stylu.Pozdrawiam Was i 7 dni to tylko 1 tydzień,minie szybko jak katar.
Moim zdaniem wątek stał się pełen bzdur i zwyczajnie zbędny.
Nie ma zbędnych dyskusji. Wątek jest taki jakim go stworzyliśmy. Starły się tu "dwa światy" stale obecne w Bieszczadach. Jeden z nich to nazwijmy to ziomale, którzy lubia klimaty bazy, a drugi to starsze pokolenie. Może nie wiekowo ale mentalnie. Należę do tego drugiego ale po długim namysle sądzę, że ziomale mają takie same prawa wyrażać swoje racje i emocje jak my wszyscy. Nikt nikogo nie zmusza do czytania tego wątku. Nie podobają mi się tylko ataki personalen np. na Joorga. Sądzę, że był niepotrzebny i obrażliwy. Reasumując cieszę się, że Pentlaki i inni dobrze się bawili w Bieszczadach. Przecież tak naprawdę o to nam wszyskim chodzi. Jak mi odbije to w piątek o ile bedę miała taką możliwośc to zajrzę do bazy aby przekonać się jak tam jest poza sezonem. Pozdrawiam wszystkich Bieszczadolubów.
Też to zauważyłam. Mimo wszysto cieszę się, że miałam możliwość poznać młodych ludzi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)