Ojojoj to się narobiło.Stały Bywalcze czy tego chcesz czy też nie z kobietami nie wygrasz. Wedle zasady "gdzie diabeł nie może, tam babę pośle".;-)
Ojojoj to się narobiło.Stały Bywalcze czy tego chcesz czy też nie z kobietami nie wygrasz. Wedle zasady "gdzie diabeł nie może, tam babę pośle".;-)
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Diabeł się odezwał
A ja się z Izą nie zgadzam w 100%. Napisać o Dolinie Sanu pod Otrytem, że to nic takiego... oj Iza. Oczom własnym nie wierzę...
Co do zmiany reguł gry - tu akurat się zgadzam. Niech już będzie jak ma być.
Do Matyldy - w górach wszędzie są myszy:P Uważaj;P
Pozdrawiam:D
PS: Jednak dobrze, że są te UG:D Wczłapiemy się na Tarnicę, może gdzie dalej?:) Wyleczymy obolałe głowice w podmuchach wiatru na Carynie... dajmy pokój zwadom. Za rok Sękowiec:D:D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Andrzeju ja po prostu stwierdziłem fakty. Z kobietami wygrać nie można. Ja się częściowo zgadzam z Izą a częściowo z SB.Każde z nich ma swoją subiektywną rację. Dalszą dyskusję wtym temacie uważam za bezcelową. Jestem zbyt krótko na forum aby wypowiadać się na temat KIMB-u między takimi starymi wyjadaczami jak Stały Bywalec bądź Iza. W końcu to Oni tworzyli początki tego forum.
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki