Cóż, popatrzyłem na te słupki... i wychodzi, że w II turze wygra Sękowiec. Przecież oczywistym jest, że zwolennicy Ostoi, Zagrody itd zagłosują na Sękowiec
Długi
Cóż, popatrzyłem na te słupki... i wychodzi, że w II turze wygra Sękowiec. Przecież oczywistym jest, że zwolennicy Ostoi, Zagrody itd zagłosują na Sękowiec
Długi
A ja taki pewien nie jestem. Jest w tej chwili 54 głosy. I w II turze może być 27 do 27. Czyli mówiąc językiem wyścigów konnych będzie "łeb w łeb". To dopiero będzie zagwozdka. Trzeba rozłożyć obrady KIMB-owe na dwa miejsca.Imprezę integracyjną w Sękowcu, a obrady techniczne w UG. Albo odwrotnie. Wtedy będzie "wilk syty i owca cała" ;-)
![]()
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Browar, zainspirowany Twoją wypowiedzią, chciałbym pójść śladem Twojego rozumowania i poszukać rozwiązania do zaakceptowania przez wszystkich. Wymaga jednak to zastanowienia i dłuższej dyskusji. Jestem pewien, że wspólnie możemy znaleźć taką formułę, z której będą zadowoleni i ci, którzy potrzebują wziąć rano gorący prysznic i ci, którym wystarczy woda w potoku.
To na razie tyle z mojej strony.
Pytanie jest jeszcze jedno, czy wszystkie osoby głosujące na inne opcje niż UG i Sekowiec, wezmą udziaął w drugiej turze....?
Wygrały UG. Wczoraj o godz. 14.00 było 54 głosy. Czy te 11 osób które w ostatniej chwili zagłosowały przybędzie? Ja mimo iż głosowałem na Roztoki Górne będę. Czy tych 65-u forumowiczów będzie choć przez chwilę?
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Zgadzam się z Tobą Andrzeju -- takie są prawa demokracji i myślę ,że trzeba się podporzątkować i uszanować wynik głosowania. Jednak na przyszłość musimy chyba wypracować inną formę co do ustalania miejsc spotkań ,niż takie głosowania.
ps. o ale ilu nowozalogowanych uczestników przybyło na forum w ostatnich "minutach" tego głosowania.
ps2.Andrzej ,a czy Słowackie "skrzynki " na Kremanaros doczekają do maja ??
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Najlepiej byłoby, aby to na KIMBie, a nie na forum, wybierać miejsce spotkania w następnym roku.
Admin może to sprawdzić.
My na pewno pójdziemy na Rabią Skałę. Mam nadzieję, że będziemy pierwsi. O innych skrzynkach na razie nie rozmawialiśmy. Ja dopiero od piątku wiem, że mam urlop w maju.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki