Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
Ot rzekla .Forum jest rynsztokiem bo taki jest poziom jego moderacji a nade wszystko uczestnikow. Kolejna rzecz sama nie przyczyniasz sie zbytnio by tu bylo lepiej , poczytalem troche postow twojch z roznych teamtow szczegolnie porazila "turystyka zrownawazona" gdzie studiowalas turystyke ze tak sie zapytam ?? Bardzej nazwalbym ten watek ekonomia spoleczna niz turystyka zrownowazona bo tam wiecej jest o ekonomi. ot i znowu rozpierdzielam kolejny watek swinia ze mnie a tak dobrze bylo. ciach
Mam uprawnienie przewodnickie i co z tego ? Jedne z wielu ktore zdobylem. Osobiscie dla mnie to nie jest szczyt mozliwosci ciach

o mojej pracy hobbystycznej w rejonie bieszczadch i czarnochory przeczytasz sobie w "Jaskiniach Beskidzkich" za jakies 2 lata sie ukaze moja praca. W necie nic nie publikuje bo to szkodzi przyrodzie. ciach
Skąd rozżalenie? Bardzo cieszę się, że wreszcie mówisz "ludzkim głosem". Oczywiście bardzo chciałabym zapoznać się z wynikami Twoich poszukiwań. Nic nie wiem na temat jaskiń bieszczadzkich oprócz tego co znalazłam kiedyś w jakimś periodyku. Byłabym wdzięczna, gdybyś podzielił się swoją wiedzą.
Co do wątku związanego z turystyką zrównoważoną, proszę Cię wypowiedz się w nim. Nie ważne, czy dotyczy on ekonomii społecznej czy teorii turystyki. Bardzo chciałabym poznać wasze opinie. Niestety, nie dane mi było poznanie Twoich poglądów. Proszę tylko pisz zrozumiale. Nie jestem zbyt inteligentna, lubię konkret.