Witam, najłatwiej odpowiedzieć Orsiniemu. Droga Ustrzyki-Wołosate bedzie wyremontowna w tym roku. Niestety, warunki pogodowe na początku listopada pokrzyżowały plany drogowcom i odłożono remont.
Iza, czy widziałaś drogę z Łopienki na przełęcz po której jechała terenówka? Nie żaden fanatyk tylko tatuś z rodzinką. Chciał pokazać im panoramę. Jak coś takiego zobaczysz to będziesz wiedziała o czym mówię. Albo jeżeli będzisz musiała odskakiwać jak moja grupa, bo kilka osób pędzących terenówkami zabłoconymi jak cholera dla zabawy przepędza ludzi ze ścieżki na Caryńskim. Tym Caryńskim o które wykłócałam się ze Żubrem w sprawie udostępniania atrakcyjnych miejsc w przewodniku subiektywnym. Patrz wątek przewodnik bieszczadników.
Piotrze zaskoczyłeś mnie i to in minus. Jak zobaczysz całkowicie rozp...żeremie bobrze w Skorodnem czy obok Rabego to wiedz, że mogłeś sie do tego przyczynić. Zakładamy, że Grzes jedzie tutaj aby podziwiać widoczki ale jak zachowają się inni którzy przyjeżdżają tu w Bieszczady aby zaszaleć. Dopóki nie ma wytyczonych tras nie powinniśmy służyć informacją. Takie jest moje zdanie. Nie ma to nic wspólnego z konkurowaniem.