aaaaa
aaaaa
Trichę moich fotek z ostatniego tygodnia
Już są zimowity, a to znaczy, że zaczyna sie jesień![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
...w górach jesień już od tygodnia...te z wczoraj...
http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...
1. W drodze na Smerek
2. Ładniutkie :)
3. Gadzinka ;-)
4. Okolice Dziurkowca
5. Kremenaros - siedząc na styku (dosłownie) granicy słowacko-ukraińskiej
6. Zamek w Sanoku - kolekcja ikon
7. Jeszcze jedna gadzinka :)
8. Rowerami do Sinych Wirów...
9. Tarnica
10. Krywe - ruiny cerkwi
I jak się podobają ? :)
Serdeczności,
_Mursi_
Krywe to jest miejsce które najbardziej kocham w całych bieszczadach... Masz może więcej fotek ? Jeżeli tak to prosze o pw10. Krywe - ruiny cerkwi
Krywe jest piękne, wspaniały szlak, do tego omijany przez większość turystów ograniczających swe spacery do połonin.
Zdjęć mam więcej, i chętnie powrzucam je tutaj - mam nadzieję, że Forumowicze nie będą mieli tego za złe, że się tym z nimi podzielę
A teraz mała niespodzianka - nakręcone przeze mnie króciutkie ujęcie wewnątrz ruin:
http://pl.youtube.com/watch?v=3_I6cRhHGWo
Przepraszam za nienajlepszą jakość, ale to było kręcone zwykłym aparatem cyfrowym, a i doświadczenia w filmikach nie mam zbyt wielkiego
Pozdrowienia,
_Mursi_
Czas na obiecane fotki.
Wrzucam pięć z ruinami cerkwi w historycznej wsi Krywe, oraz pięć ze wsi Hulskie - praktycznie 'po sąsiedzku' i zarazem łączą się tematycznie.
Pozdrowienia,
_Mursi_
Kolory się zaczynają ..........(to z dzisiaj), myślę że najintensywniejsze nastąpią do 2 tygodni . ( oczywiście o ile nie będzie większych przymrozków)
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)