Sorry że dopiero teraz odpowiadam,ale może to i lepiej,jest dobra ilustracja do moich wątpliwości mianowicie wątek pt "Promocja Bieszczadów...".Jest umieszczony w "wypoczynku aktywnym" a przecież tak samo pasuje do "dyskusji o...".Takie wątki zapewne będą się mnożyć.To przykład,ale może się czepiam,pewnie się przyzwyczaję.Jednak nie czytam wszystkich działów i martwię się, że umknie mi jakaś ciekawa dyskusja w dziale którego nie przeglądam,a zrobiło się ich dużo.
PS Tak na marginesie: to forum było całkiem dobrze moderowane,czasem ktoś napisał obok tematu czy też nie na temat,ale dało się czytać z przyjemnością.Teraz widzę, że chyba chcesz zaprowadzić na forum kliniczny porządek.Operacja może się uda,ale uważaj żeby pacjent nie zszedł przy okazji
PS 2 Według mnie dużo lepszym pomysłem na reformę jest postulowana wcześniej przeze mnie zmiana FAQ-a,a przynajmniej poprawienie wyszukiwarki.Pisałeś że niby poprawiona ale polecam taki test: szukam wątku pt "Akcja Wisła",wpisuję taką frazę w polu "szukaj" i otrzymuję 156 wyników.I pojawia się szukany wątek...na 156 pozycji-ostatniej!!! Jeżeli to jest owo dobre (lepsze) działanie wyszukiwarki to ... nie do wiary.
Mimo wszystko powodzenia życzę.

Odpowiedz z cytatem