Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Warunki w Bieszczadach

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2007

Domyślnie Odp: Warunki w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Groszek! Z czego się urwałeś? Zalew to na Kujawach jest, czy co?. Bieszczady, to Bieszczady, a Bieszczady Wysokie to Bieszczady Wysokie Wuj, to wuj! I nad Zalewem widziałem tropy wilków i niedźwiedzia w tym tygodniu. Miśki chyba już spać nie pójdą. A nad Zalewem chodząc zadyszki tez można dostać i jak kto zna miejsca to i w sezonie letnim ludzi nie zobaczy
    Podaj mi swoją definicje Bieszczadów? Jestem ciekaw gdzie według Ciebie One sa.
    Pozdrawiam
    Bieszczady dla mnie to Muczne, Bukowe Berdo, Jeziorka Duszatyńskie to miejsca gdzie spotykam mało ludzi, tropy niedźwiedzia , i wilków mogłeś widzieć w tym tygodniu ale nie w okresie letnim, gdzie nad zalewem nie można wcisnąć igły.

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Cytat Zamieszczone przez Groszek Zobacz posta
    (...)Muczne, Bukowe Berdo, Jeziorka Duszatyńskie to miejsca gdzie spotykam mało ludzi,(...)
    Boże widzisz i nie grzmisz.... heheh
    A można by utworzyć analogicznie "humor ze szlaku", "humor z topicu" hehehe
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

nie w okresie letnim, gdzie nad zalewem nie można wcisnąć igły.
    Oj Groszek - coś mi się widzi że dla Ciebie zalew to Solina i Polańczyk. Może czas poznać resztę...?
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2007

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    Oj Groszek - coś mi się widzi że dla Ciebie zalew to Solina i Polańczyk. Może czas poznać resztę...?
    Tu sie mylisz .Jeżdżę w Bieszczad. Ale nie do Polańczyka. I nie koniecznie muszę poznawać resztę jak mi to sugerujesz, bo już ją znam. Przeczytaj moje wspomnienia z wyjazdu w Biesy 05-07.10.2007 r.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

I nie koniecznie muszę poznawać resztę jak mi to sugerujesz, bo już ją znam.
    Niekoniecznie, aczkolwiek przyznaję że to bardzo odważne stwierdzenie, zwłaszcza w kontekście wcześniejszego:
    Bieszczady dla mnie to Muczne, Bukowe Berdo, Jeziorka Duszatyńskie to miejsca gdzie spotykam mało ludzi, tropy niedźwiedzia , i wilków
    i tu się z Barnabą chętnie zgodzę co do "humoru" :) Nie mniej miałem na myśli raczej okolice zalewu. Ale skoro tak kategorycznie przemawiasz, to może jeno weź pod uwagę że dla innych Bieszczady to niekoniecznie to samo co dla Ciebie - daj im szansę.
    Przeczytaj moje wspomnienia z wyjazdu w Biesy 05-07.10.2007 r.
    Gdzie?
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    ....

Gdzie?
    Piotrze! Groszek wciął sie ze swoja relacją do relacji _Mursiego_. Nie wynika z niej, ze zna coś więcej jak Jeziorka do których nie dotarł w 2007 roku /błoto.../ i okolice Wetliny.
    Ponieważ Groszek umieścił na forum wiadomość, która wysłał do mnie na PW, pozwalam sobie wstawić na forum moją odpowiedź do niego, która równiez wysłałem na PW.

Cytat:
    Napisał Groszek
    Bieszczady to wg mnie to np. Muczne, Bukowe Berdo, Jeziorka Duszatyńskie, to miejsca gdzie nie widzę tłumów ludzi, a nad Zalewem Solińskim nie można wcisnąć igły może i widziałeś niedźwiedzia, albo wilki na zalewem ale zapewne nie w szczycie sezonu.
    To jest twoja definicja Bieszczadów. poczytaj przewodniki, poczytaj mapy zapoznaj się jaki obszar geograficzny obejmują Bieszczady, a później pisz na forum. Masz prawo do swojej definicji Bieszczadów, ale napisz, ze to jest Twoja definicja. Inaczej wprowadzasz ludzi w błąd. /Mam nadzieję, ze nieświadomie./
    W Mucznem w sezonie jest pełno ludzi, /właśnie stamtąd wróciłem/Jeziorka duszatyńskie w sezonie są licznie odwiedzane - ciszy tam nie znajdziesz chyba, że między 6-9 rano.
    Zajdź kiedyś na cmentarz do Bereźnicy Niżnej, na cmentarz w Zawoju, traf do Carek, zajdź do Moczarów lub do doliny Paniszczówki /wszystko w sezonie/ Mógłbym Ci podać jeszcze wiele takich miejsc poza terenem "Twoich Bieszczadów". Gwarantuję Ci, że spotkasz tam mniej ludzi niż w "Twoich Bieszczadach"

I to by było na tyle Bertranda w tym wątku...
    Pozdrawiam
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)