Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
Wisan......

p.s - również nie zgadzam się z Pastorem, który twierdzi wprost że poprzednim miejscom daliśmy "czerwoną kartkę" i że teraz do us.. śmierci ma być w UG. Zawsze można zrobić zlot przyjaciół ZpC.
Witaj Piotrze! Nie wiem czy jest sens odpowiadać,ponieważ na Forum namnożyło się moderatorów, tnących wszystko co popadnie. Wiadomo, zawsze najgorliwszy jest neofita!
W poprzednich postach próbowałem zwrócić uwagę na dwa problemy. Pierwszy to sprawa miejsca KIMB-ów. Jestem zwolennikiem stałego miejsca, zresztą niekoniecznie w Z p C,żeby uniknąć corocznego zamieszania, bicia piany i cudów nad urną! Jakimś wyjściem mogłoby być przegłosowanie miejsca następnego KIMB-u przez uczestników ostatniego!
W jednym z poprzednich postów dałem wyraz przekonaniu że w tym roku zwycięży Bystre. Nie chcę tego szerzej uzasadniać aby kogoś nie urazić. Jednak problem jest i nie pomoże skasowanie paru postów. Klony na Forum są i mogą głosować. W tym wypadku może i dobrze że jedne-mu z moderatorów(?) myli się funkcja modera z funkcją komisarza! Może ich posty też usunie! Pozdrawiam! + Pastor mp