Jak na razie (odpukać !) głosowanie przebiega bez komplikacji.
Głosów oddanych przez "klony" nie uznam, jeśli oczywiście o tym będę wiedział. Proszę zatem albo o upublicznienie (jak obiecuje Piotr) takiego faktu, albo o zgłoszenie mi tego prv przez Moderatora.
Pojawia się też inny problem, oby tylko w sferze teorii. Obydwie zgłoszone lokalizacje idą w wyborach prawie "łeb w łeb", może się więc okazać, że uzyskają identyczną liczbę głosów. Powstaną wówczas co najmniej 3 możliwości:
- przedłużenia głosowania (ale o o ile dni czy godzin ?),
- rozstrzygnięcia przez losowanie (kto i gdzie miałby dokonać tego losowania ?),
- policzenia "prezydenckiego" (czyli mojego) głosu podwójnie.
To ostatnie też mi się nie uśmiecha. Głosowałem wprawdzie na Ustrzyki Górne i tego głosu już na pewno nie wycofam, ale ... tylko troszeczkę zmartwiłbym się, gdyby zwycięską okazała się lokalizacja w Bystrem.
Oczekuję zatem jakiejś porady na wypadek, gdybym musiał w takiej sprawie (jednakowej liczby głosów) podejmować decyzję.
Ps. Do Mania (nick manio). Jak wynika z "półmetkowego" sprawozdania, nie uznałem Twojego głosu, jako że nie został oddany przez Ciebie osobiście, lecz przez Twoją piękniejszą połowę. A skąd ja niby mam mieć pewność, że w kwestii lokalizacji VII KIMB panuje u Was zgoda rodzinna ? O drobniejsze sprawy małżonkowie drą ze sobą koty.
Zatem - proszę, abyś zagłosował osobiście. Masz na liczniku 52 posty, więc przeciwskazań formalnych nie widzę.

Odpowiedz z cytatem