Właśnie skończyłam lekturę. Oby takich relacji było więcej. Autorowi moge tylko i wyłącznie podziękować za dobrą robotę i złożyć gratulacje.
Właśnie skończyłam lekturę. Oby takich relacji było więcej. Autorowi moge tylko i wyłącznie podziękować za dobrą robotę i złożyć gratulacje.
Wszyscy odliczają a kto będzie się z forum kręcił po Bieszczadach przez pierwsze dwa tygodnie kwietnia ? może kogoś spotkam ?
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
No widzisz - a potem chcesz żeby traktować Cię poważnie. Toć jeszcze nie ostygł dobrze wątek, w którym plujesz się niemiłosiernie o trasę Krywe - Tworylne - Obłazy - że rezerwat (choć w rezerwat nie wchodzi), że parkiem całą dolinę objąć trzeba (sama nie jem, innemu...), itd. Tu masz to samo, tylko z przejściem na przełaj przez rezerwat a Ty dziękujesz i prosisz o jeszcze. To jak to w końcu jest? :)
BTW:
Wysoki Wierch ma 842 nie 942m n.p.m. - ten błąd z mapy Ruthenusa został chyba w ostatnim wydaniu poprawiony.
Ścieżka "Dwernik-Kamień" idzie z Nasicznego równolegle z "czerwoną" i przecina stokówkę tam gdzie stoją ławeczki. Dalej idą razem aż na szczyt (4 przystanek ścieżki) - chyba że nie załapałem, którędy wiedzie trasa z artykułu.
OK Piotrze. Od dziś możesz traktowac mnie niepoważnie. Plułam na tamta trasę-fakt. Podobał mi się artykył Wojtka-fakt. Ponad to uważam, że Autor odwalił kawał dobrej roboty marketingowej. To bardzo dobra promocja przede wszystkim Bieszczadów. Na drugim miejscu doliny Sanu.
Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy turystyką pieszą, a rowerową.
Ale mnie też się podobał.
Zadałem jednak konkretne pytanie Tobie - rozumiem z odpowiedzi w takim razie że zmieniłaś zdanie i już nie masz nic przeciwko chodzeniu tam, jak również przeciwko chodzeniu po samym rezerwacie, w tamtym wątku chodziło o całokształt o poruszanie się po tym terenie a nie wyłącznie o rowery.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)