Hehe, marzenia, jak mawiają, są od tego by je realizować, więc już rozumiem
A tak poważnie mając na uwadze ochrone przyrody powinno sie ograniczać ruch na terenie parku, argumentowałeś swoje racje tym, że paralotnia gdzieś wysoko nie narobi szkód - a tu marzysz o tym, by móc jednak jarmark organizować w samym jego sercu, no bo jak można nazwać widok 20-stu paralotniarzy kłębiących się w poszukiwaniu prądów wznoszących, czy jak im tam było?
Jestem przeciw quadom i skuterom nawet w parkach krajobrazowych.
Jestem przeciw nepotyzmowi i nadużywaniu uprawnień dla zaspokajaniu własnych potrzeb.
Jestem też przeciw możliwości startu i lądowania na terenie parku. Zresztą po co Wam o tym marzyć? Przeca na wysokości kilkuset metrów widok przy zmianie pozycji o nawet 2-3 km wiele się nie zmienia.
Lepiej na zimne dmuchać - jeśli sprawy pójdą za daleko, odwrotu nie będzie i park narodowy będzie brudnym laskiem z wydzielonym safari parkiem.
Mówię o zachowaniu przyrody, o ochronie bynajmniej nie dla potrzeb turystyki.
Pozdrawia ten-co-tyż-ma-marzenia![]()
Jestem przeciw quadom i skuterom nawet w parkach krajobrazowych.
Jestem przeciw nepotyzmowi i nadużywaniu uprawnień dla zaspokajaniu własnych potrzeb.
Jestem też przeciw możliwości startu i lądowania na terenie parku. Zresztą po co Wam o tym marzyć? Przeca na wysokości kilkuset metrów widok przy zmianie pozycji o nawet 2-3 km wiele się nie zmienia.
Lepiej na zimne dmuchać - jeśli sprawy pójdą za daleko, odwrotu nie będzie i park narodowy będzie brudnym laskiem z wydzielonym safari parkiem.
Mówię o zachowaniu przyrody, o ochronie bynajmniej nie dla potrzeb turystyki.
.................................................. ..............................................
brakuje tylko słynnego gestu ręką.. na koniec
Rozumiem że na wszelki wypadek zakazujemy wszystkim wszystkiego.. To może zróbmy taki mały Tybet. Pan W.. będzie dowodził a Ty cos tam zawsze miłego dla opinii P ..wymyślisz. Pogonimy chłopaków z nieba z ziemi tak co by nie bawili się dobrze.. a potem załatwimy reszte.. CO ?
A przypadkiem to nie Ty byłeś pomysłodawcą pułapek na quady.. Bo cos mi się widzi że masz takie ciągotki. „ Nie zawsze chronić oznacza zakazywać „ Panie!
"a moze pozwolimy tylko bawić się tym którzy oczy niebieskie mają"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki