Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 4 dniowa trasa

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: 4 dniowa trasa

Nie zgadzam się z kolegą, że tam mało ludzi - w czasie majówki w 2007 Chata Socjologa pękała w szwach - szczęśliwie mnie tam wtedy nie było, w Kolibie też pusto nie było. Ale trasa przyznam sympatyczna - polecam.
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

sturnus
    Guest

Cytat Zamieszczone przez domina Zobacz posta
    Nie zgadzam się z kolegą, że tam mało ludzi - w czasie majówki w 2007 Chata Socjologa pękała w szwach - szczęśliwie mnie tam wtedy nie było, w Kolibie też pusto nie było. Ale trasa przyznam sympatyczna - polecam.
    nie było Ciebie a ja byłem... :) i nie pękała za bardzo.... przespać się można i gdzieś trzeba... ta ekipa chce w namiotach więc nie widzę problemu... a szlaki o których mówię należą do pustawych... no chyba że też się ze mną nie zgadzasz pod tym względem...

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    nie było Ciebie a ja byłem... :) i nie pękała za bardzo.... przespać się można i gdzieś trzeba... ta ekipa chce w namiotach więc nie widzę problemu... a szlaki o których mówię należą do pustawych... no chyba że też się ze mną nie zgadzasz pod tym względem...
    W tym czasie byłam po sąsiedzku. Na Otrycie jak dla mnie było zbyt ludnie, a w Chacie zajrzałam do księgi meldunkowej i choć dokładnej liczebności populacji nie pamiętam, to znacznie przewyższała 50 osób - jeśli się mylę popraw. Zdarzyło mi się razu pewnego, także w maju być jedynym turystą w Chacie - to nazywam małym ruchem turystycznym:). A jeśli chodzi o Kolibę - w zeszłym roku nocowałam na ławce pod schroniskiem, bo w środku nawet na podłodze nie było miejsca.
    ...ale zgadzam się, że te szlaki w porównaniu do Połonin należą do pustawych.
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

sturnus
    Guest

Cytat Zamieszczone przez domina Zobacz posta
    [...]a w Chacie zajrzałam do księgi meldunkowej i choć dokładnej liczebności populacji nie pamiętam, to znacznie przewyższała 50 osób - jeśli się mylę popraw. [...]
    zajrzałaś raczej w rezerwacje na stronie internetowej Chaty. to zgadzałoby się. tyle się osób "zapowiadało". a było dużo mniej. i tak jest często. dużo chętnych a potem dużo mniej się stawia na "zbiórkę" :)

pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)