Na ten temat już były długie i bezowocne obrady:
Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Na ten temat już były długie i bezowocne obrady:
Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Postąpimy tak:
Zgodnie z dostojeństwem mojego "urzędu" otworzę obrady VII KIMB. Dokonam prezentacji znanych mi uczestników, poproszę o przedstawienie się tych nieznajomych. Pozdrowię gospodarzy ZpC.
Itp., itd.
A zaraz potem przekażę prowadzenie obrad Pastorowi, któremu proponuję zaszczytną funkcję Przewodniczącego i Animatora Obrad VII Kongresu.
Co Państwo na to ?
Do VII KIMB pozostały już niecałe 3 tygodnie.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 28-04-2008 o 16:04
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja tylko proszę o uwzględnienie w programie wręczenia nagród Powsimordom. Jeśli mogę grymasić, to chętnie w początkowej części obrad![]()
Do Marcowego: masz rację. Proponuję, abyś wręczył owe dyplomy - certyfikaty (już podpisane przeze mnie dn. 28.04.) zaraz po prezentacji i autoprezentacji uczestników KIMB, tj. jeszcze przed przekazaniem przewodnictwa obrad Pastorowi.
Do Poleja: też masz rację (a zresztą wszyscy mają rację). Przed Okrągłym Stołem była Magdalenka. W piątek 16 maja wieczorem (wczesnym lub późnym wieczorem, w zależności od pogody) spotykamy się - jeszcze nieformalnie - w ZpC.
Do Jacka: Ty też będziesz miał rację, jeżeli załatwisz (na 17 maja, tj. na główne obrady) jakiś mikrofon. Będzie nas w końcu kilkadziesiąt osób, a nie sądzę, aby panowała cisza jak podczas kazania w kościele.
Do wszystkich uczestników tegorocznego KIMB: którą godzinę proponujecie (tym razem już bez względu na pogodę) jako właściwą na oficjalne rozpoczęcie obrad VII KIMB w sobotę 17 maja ?
Osobiście sugeruję, aby była to godz. 19:00. Mam rację ?
Proszę, aby wypowiedziały się tylko te osoby, które już zgłosiły swoje uczestnictwo w VII KIMB.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 30-04-2008 o 09:41
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Masz
bertrand236
Tak sie sklada, ze w dniu otwarcia KIMBu cos ciekawego sie dzieje w Bieszczadach. W zeszlym roku byly to uroczystosci z okazji 100 lecia Jeziorek Duszatynskich. W tym roku 17 maja odbedzie sie V Bieg Rzeznika szlakiem czerwonym z Komanczy do Ustrzyk. Bedzie ciekawie zobaczyc ludzi, ktorzy te trase (75 km przez gory) przebiegaja w mniej niz 12 godzin. Trzy lata temu mialem przyjemnosc robic reportaz filmowy z tego niezwyklego wydarzenia. Czy w tym roku znowu bedzie pobity rekord trasy?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)