Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Cytat Zamieszczone przez reaperman Zobacz posta
    Ten miesiąc to było moje maksimum więc luzik:)
    Może na zachętę zaproponuję po lizaku chupachups dla każdego kto pojedzie
    To trąci płatną protekcją - chyba, że drużyna pierścienia będzie się zować Grupą Trzymającą Władzę. Ja na Bieszczady poświęcam sierpień - nie mam sprecyzowanych planów, a po ukraińskiej stronie nie byłam, więc jak Grupa sprecyzuje plan działania może się dołączę.
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Bieszczadnik Awatar pioabram
    Na forum od
    03.2007

Domyślnie Odp: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Cytat Zamieszczone przez domina Zobacz posta
    To trąci płatną protekcją - chyba, że drużyna pierścienia będzie się zować Grupą Trzymającą Władzę. Ja na Bieszczady poświęcam sierpień - nie mam sprecyzowanych planów, a po ukraińskiej stronie nie byłam, więc jak Grupa sprecyzuje plan działania może się dołączę.
    Tzn..?co masz na mysli,jaki plan działania?
    Wyjazd,przyjazd,od-do?
    Plan działania,w skrocie jest taki:..wędrowanie,z plecakiem i namiotem po karpatach ukrainskich,a konkretnie ,od Czarnochory,zaczynajac poprzez swidowiec,moze gorgany,moze połonina Krasna,moze Borżawa,zaelezy od tego,kto ile bedzie mial czasu,pogody,zasobow waluty ,i wielu innych,nieprzewidzianych czynnikow!I czy Polska,wygra z Niemcami!

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Cytat Zamieszczone przez pioabram Zobacz posta
    Tzn..?co masz na mysli,jaki plan działania?
    Wyjazd,przyjazd,od-do?
    Plan działania,w skrocie jest taki:..wędrowanie,z plecakiem i namiotem po karpatach ukrainskich,a konkretnie ,od Czarnochory,zaczynajac poprzez swidowiec,moze gorgany,moze połonina Krasna,moze Borżawa,zaelezy od tego,kto ile bedzie mial czasu,pogody,zasobow waluty ,i wielu innych,nieprzewidzianych czynnikow!I czy Polska,wygra z Niemcami!
    Czy wobec ostatniego wydarzenia plan, który nie istnieje zostanie zmodyfikowany?
    "Wyjazd,przyjazd,od-do?" - moje pytanie dotyczyło raczej "od", ale rozumiem, że ta faza planowania jest na etapie...planowania. W każdym razie nie chodziło mi o plan pięcioletni, czy temu podobne.
    pozdrawiam
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Bieszczadnik Awatar pioabram
    Na forum od
    03.2007

Cytat Zamieszczone przez domina Zobacz posta
    Czy wobec ostatniego wydarzenia plan, który nie istnieje zostanie zmodyfikowany?
    "Wyjazd,przyjazd,od-do?" - moje pytanie dotyczyło raczej "od", ale rozumiem, że ta faza planowania jest na etapie...planowania. W każdym razie nie chodziło mi o plan pięcioletni, czy temu podobne.
    pozdrawiam
    Taaak,ostatnie wydarzenie powaliło nas,tak na kolana,ze niema co się ,dłuzej zastanawiac i pora czmychac w Karpaty(LIzac rany).Myslę ze w okolicach 8.08.2008,to bedzie dobra data na start,(Od)Jest tez pomysł,zeby tam dotrzec przez Słowację,i Zakarpacie.
    P.s ktos sie zna na numerolgi,czy aby ta data będzie szczesliwa??(Nie za duzo,tych ósemek?)

Bieszczadnik Awatar dziabka1
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    warszawa

Jak wszyscy, to wszyscy - tez się pochwale :)
    Od 18 do 31 sierpnia będziem się włóczyć po trasie - Tatarów - Bratkowska - Ruszczyna - Popadia.
    Moze do zobaczenia :)))

madzia

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)