Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Kilka pytań "praktycznych"

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Domyślnie Odp: Kilka pytań "praktycznych"

Cześć
    Ad. 2
    Jeżeli już bym się zdecydował to próbował rano dostac się do Wetliny i wróci do U.G.
    Ad. 3
    Jechałem tą drogą w maju – żadnych trudności a samochód mam też jak najbardziej miejski.
    Ad. 4
    Z dojazdem do Mucznego będzie problem. Proponuje z U.G do Widełek potem przez Bukowe – Krzemień na Tarnice i Szerokim do U.G . Fajna ale długa trasa.

Co do kolorów to różnie bywa. W 2006 w połowie października jesień się zaczynała a w 2007 już nie było na drzewach liści.

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Maciej.K Zobacz posta
    Ad. 2
    Jeżeli już bym się zdecydował to próbował rano dostac się do Wetliny i wróci do U.G.
    A dlaczego tak? Z tego co wiem, to po podejściu na Rawki, dalej jest generalnie "z górki", więc powinno być łatwiej i szybciej. A w odwrotną stronę przeciwnie...
    Cytat Zamieszczone przez Maciej.K Zobacz posta
    Ad. 4
    Z dojazdem do Mucznego będzie problem. Proponuje z U.G do Widełek potem przez Bukowe – Krzemień na Tarnice i Szerokim do U.G . Fajna ale długa trasa
    A z dojazdem do Widełek nie będzie problemu? Czym? Jak pisałem, z Tarnicy chciałbym zejść do Wołosatego, ponieważ Szerokim do Ustrzyk szedłem w ubiegłym roku i nie chcę powtarzać trasy, tym bardziej, że nie wspominam jej z rozrzewnieniem...
    Dzięki za odpowiedź.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Ad. 2
    Może być poważny problem z powrotem do U.G więc myślę, że lepiej kierować się w stronę kwatery.
    Ad. 4
    Z dojazdem do widełek nie będzie problemu – choćby PKS. Zejście z Tarnicy do Wołasatego trwa bardzo szybko – potem długi kawałek nowiutkim czarnym asfaltem. Dlatego moja sugestia o Szerokim Wierchu.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)