Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: Regeneracja zieleni na szlakach i szczytach - ma sens?

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Regeneracja zieleni na szlakach i szczytach - ma sens?

@ Irek nie obawiam się utraty zarobków. Realna ochrona to zamkniecie wszystkich szlaków w obrębie BdPN?
    Nie wiedziałam iż kostrzewa to nieznana w Bieszczadach roślina
    A co do zwierzątek to nikt Cie jeszcze nie poinformował, ze Ukraińcy zrzucili na Bieszczady wyjatkowo jadowitego węża, który stanowi zagrożenie dla ludności miejscowej. Nie tyka turystów tylko uwziął się na co poniektórych autochtonów. Acha ich król czyli król wężowy ma swoje gniazdo obok dzwonnicy w Terce. Tam strzeże bieszczadzkich brylantów.

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    @ Irek nie obawiam się utraty zarobków. Realna ochrona to zamkniecie wszystkich szlaków w obrębie BdPN?
    Nie wiedziałam iż kostrzewa to nieznana w Bieszczadach roślina
    Lucyna to zaświeć przykładem i nie chodź po Połoninach z grupami skoro to nie uszczupli twojego portfela w końcu jesteś ostatnio ekologiem.

A co tam sadzą to ja nie wiem bo nie jestem ekspertem od wszystkiego tak jak ty, napisałem tylko co ostatnio usłyszałem a ile w tym prawdy tego nie wiem.
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Lucyna to zaświeć przykładem i nie chodź po Połoninach z grupami skoro to nie uszczupli twojego portfela w końcu jesteś ostatnio ekologiem.

A co tam sadzą to ja nie wiem bo nie jestem ekspertem od wszystkiego tak jak ty, napisałem tylko co ostatnio usłyszałem a ile w tym prawdy tego nie wiem.
    Irek w dyskusji o ile nie ma się argumentów merytorycznych to sięga się do argumentów personalnych.
    Zadzwoniłam do osoby moim zdaniem najbardziej kompetentnej czyli Adama Szarego z BdPN, botanika i osoby która wielokroc mnie szkoliła na szlakach.
    Totalna bzdura. Są wysadzane rosliny namnażane in vitro lub w warunkach ogrodowych. Wzawiązku z tym, że populacje bieszczadzkie są rozdzielone w ramach populacji występują pewne różnice to nasiona pochodzą w okolic późniejszego wysadzenia sadzonek.

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Irek w dyskusji o ile nie ma się argumentów merytorycznych to sięga się do argumentów personalnych.
    Zadzwoniłam do osoby moim zdaniem najbardziej kompetentnej czyli Adama Szarego z BdPN, botanika i osoby która wielokroc mnie szkoliła na szlakach.
    Totalna bzdura. Są wysadzane rosliny namnażane in vitro lub w warunkach ogrodowych. Wzawiązku z tym, że populacje bieszczadzkie są rozdzielone w ramach populacji występują pewne różnice to nasiona pochodzą w okolic późniejszego wysadzenia sadzonek.
    Lucyna ty przez to forum i konsultacje to na telefony zbankrutujesz, co jakiś temat to zasięgasz informacji u ekspertów

Wiadomość o sadzonej trawce jak pisałem jest zasłyszana więc dobrze, że ją wyjaśniłaś. Tylko już tak gdybając i fantazjując gdyby faktycznie BdPN coś sadził co nie powinien to pracownik tejże instytucji na pewno nie powiedział by ci że robią coś nie tak. To tak jak by Jarosława spytać czy Lech robi coś nie tak.
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)