Ja to bym chciał głosować na Wołosate, ale ze względu na sentyment i obietnicę posatawienia namiotu na obrady wybieram Sękowiec
Ja to bym chciał głosować na Wołosate, ale ze względu na sentyment i obietnicę posatawienia namiotu na obrady wybieram Sękowiec
Ad.1. Głosować trzeba zawsze, nawet jeśli wybór oznacza (w czyimś mniemaniu) tzw. mniejsze zło. Odniesienie do przedostatnich wyborów parlamentarnych z 2005 r. dotyczyło tego tzw. negatywnego elektoratu PiS, LPR czy Samoobrony, który podczas głosowania pozostał w domu. Bo pozostałe partie, aczkolwiek lepiej widziane, też nie zasługiwały na poparcie w wyborach. Przyznał się do tego m.in. mój kolega, który potem strasznie pomstował na wyłonioną koalicję rządową. Bardzo był zdziwiony, gdy mu powiedziałem, że sam jest sobie winien (takich jak on było wówczas wielu).
Tak więc także "tu i teraz" podczas naszych wyborów miejsca VIII KIMB zachęcam wszystkich (spełniających wymogi formalne, jakie wymienia 1-szy post w tym wątku) do wzięcia udziału w naszym głosowaniu.
Ad.2. Poczekaj tylko, spokojnie poczekaj. Do dnia zakończenia głosowania jest jeszcze sporo czasu. A z czasem Twoi sympatycy (ci od podwózki samochodem) zrobią się bardziej nerwowi i zdesperowani.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 23-01-2009 o 13:50
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Orsini, zamiast myśleć co mamy, Ty lepiej pomyśl co byśmy mieli...
A tak a propos, to czy czasem to nie jest nazbyt spóźniona kampania na Malkontenta Roku?
Pozdrawiam:)
To jest realizm! i zobaczysz za kilka miesięcy co będzie. Jednak dla mnie to marna pociecha. Będziemy mieli drugą Irlandię...ale z okresu Wielkiego Głodu
No dobra:
słucham ofert: kto i za ile chce mój głos???
Bogdan Loebl
To jest jednoznaczna oferta Orsini. Jej jeden głos może przewazyć wynik wyborów. Do tej pory głosowało nas tylko 19 osób (a w zeszłym roku łącznie 24).
Ja natomiast występuję z inną, następującą propozycją "korupcyjną".
Obiecuję tu publicznie, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem (na które osobiście głosowałem, co możecie sprawdzić), to moim wkładem gastronomicznym pod obrady KIMB będzie 5 (słownie: pięć) butelek 0,7 l dobrej ukraińskiej czystej wódki.
I podkreślam: oferta ta dotyczy tylko lokalizacji w Krywem.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
kobiecie wódkę???
No dobra to moje przemyślenia są takie:
Wołosate na taką imprezę by było najlepsze, ale Polej został sam na polu bitwy, a więc bez szans niestety.
UG ma za wielu przeciwników co też czyni je bez szans.
Pozostają 3 lokalizacje.
Z czego w Mucznym nigdy nie byłam, wygląda wszystko super, ale...
no własnie KIMB w hotelu???dwa-trochę bardzo niefajnie, że wszyscy się rozpełzną po różnych miejscówkach, a więc integracja kiepska.
no to pozostaje Krywe i Sękowiec. W tym pierwszym przypadku z tą integracją może być aż za bardzo, bo jak się kogoś nie lubi to nawet nie ma jak nie być w obecności tej osoby.
A więc wychodzi, że Sękowiec jest najlepszą lokalizacją.
Powyższe aboslutnie nie jest oddanym głosem a jedynie głośno myślę
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 23-01-2009 o 14:24
Bogdan Loebl
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Podbijajcie ceny, podbijajcie....a ja ofertę swojego głosu wystawię 14-go
PS. Ta wódka, to łoryginalna jak rozumiem...
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki