Możesz, ale nie musisz się pytać. Dopisuje was o ile Marcowy będzie miał dla was miejsce u siebie to na razie jakoś się wszyscy mieścimy. Jeżeli nie ma miejsca to musicie czekać aż ktoś z autem się zgłosi. Czy jedziecie swoim ?
Możesz, ale nie musisz się pytać. Dopisuje was o ile Marcowy będzie miał dla was miejsce u siebie to na razie jakoś się wszyscy mieścimy. Jeżeli nie ma miejsca to musicie czekać aż ktoś z autem się zgłosi. Czy jedziecie swoim ?
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Irasowóz
1. Iras
2. Basia
3. Zbyszekj
4. Andrzej
5. Wojtek
6. Orsini
7. Vm
Maniowóz
8. Manio
9. Tarnina
10. Młody
11. Pioabram
12. Ewa Dercikowa
Marcowóz
13. Marcowy
14. Marcowa
15. Marcówna
Pastorowa Plebania
16. Pastor
17. Derty
18. Ewa Scelina
19. Marcin Scelina
20. Matylda
21. Koleżanka Matyldy
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
a jak mówiłam KIMB na Pikuju to się pukaliście w głowę![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
w dniach 8-17.05 zamierzamy sie troche pokrecic po ukrainie, (najpierw w czarnohore ruszamy) wiec dosyc prawdopodobne ze pod pikujem mozemy sie znalezc :) na pikuj raczej wchodzic mi sie nie bedzie chcialo (bylam juz 3 razy) ale impreza na pastwiskach brzmi bardzo zachecajaco :)
szczerbowiec (ja mam oznaczana jako szerbowiec) chodzi o ta miejscowosc jak schodzic z pikuja na poludniowy-zachod? glowna impreza (ta z koniakiem i winami) planowana jest na wieczor 15.05??? chetnie bysmy sie przylaczyli.. auto bysmy zostawili pod sklepem, namiot wezmiemy swoj. Jeszcze nie wiem ile osob ale od 2-4
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Miasteczko namiotowe (bo tak to już trzeba nazwać) wyrośnie nad Szerbovcem 15go. Tego dnia też pewnie odbędą się degustacje zacnych trunków, ognisko i imprezy towarzyszące
Pasanie krów i wyjście na Pikuj 16go rano, nawet fajnie, że są chętni do pasania krów to nie będzie trzeba z rana pakować manatków tylko po zejściu z Pikuja.
Miejscowość masz dobrą na myśli, spotyka się dwie nazwy tej wioski z czego badania przeprowadzone przez nas na miejscu wskazują, że większość mieszkańców twierdzi, że mieszka w Szczerbowcu.
Oczywiście ZAPRASZAMY :)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
Buba, bardzo się cieszę, że się spotkamy w takim miejscu. Wiem, że lubisz mapy, dlatego podsyłam coś ciekawego:
http://wikimapia.org/country/Ukraine/Zakarpatska/
Hmm..sądziłem ze to żart Irasa ale teraz wygląda to interesująco..może by jeszcze jedno auto?
Belze_Bob
o dzieki za mapy!!! tylko teraz nauczyc sie z tego korzystac
mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i uda sie spotkac! czytajac i waszych KIMBach nigdy by mi w glowie nie postalo ze moze wypasc na takie fajne miejsce!
ciekawe czy pod sklepem bedzie znow gosciu z winem "specnaz" a pani ze sklepu pamieta ta osobe ktora potracila przyczepke i wysypala wszystkie arbuzyile wspomnien, ile planow... juz sie doczekac nie moge!!!!!!!!
a moze ktos ma ochote wyjechac juz 8.05.??? :)
Ostatnio edytowane przez buba ; 17-02-2009 o 22:02
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Klikaj, klikaj aż wyklinasz Дом w Szczerbowcu:
http://wikimapia.org/#lat=48.8126573...18&l=2&m=a&v=2
To jest chyba ten sklep?
A wrócicie chociaż 16 maja wieczorem ?
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki