Drogi Andrzeju!
Prosze sobie nie robic jaj z TRAGEDI.
Drogi Andrzeju!
Prosze sobie nie robic jaj z TRAGEDI.
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Mavo, przeprojektowałem to zgodnie z zaleceniami KIMB-u i wskazówkami duchowymi, masz to już na poczcie. By nie dodawać Tobie roboty, może ten mój nowy projekt trzeba dać pod osąd Forumowych Braci? Nie wiem tylko jak wstawić grafikę w post?
Trzy kwestie:
1. Pokłóciliście sięo banerek, a nie ustaliliście najważniejszego, a mianowicie terminu (dzień tygodnia, godzina) naszych "dyżurów" w ZPC. O ile dobrze pamiętam, to VIII KIMB tego też nie uchwalił. A przecież to jest b. ważne - jest nas niedużo (nawet na obu forach internetowych), jesteśmy rozproszeni i gdyby każdy z nas przychodził do ZPC w wybranym przez siebie terminie, to rzadko dochodziłoby do spotkań większej grupy osób.
Pastorze - raz, dwa !
Piątki ?
Soboty ?
Godzina ?
Osobiście proponuję godz. 17-tą (tak, aby nie nocujący w UG mieli jeszcze szansę powrotu).
2. Może mam przestarzały sprzęt komputerowy, ale jak obejrzałem te ostatnie zdjęcia sprzed kilku dni, to wydaje mi się, że - Pastorze - tracisz na wadze.
Czyżby wszechobecny i wszechogarniający kryzys ekonomiczno - finansowy dotknął i Ciebie tak, że zaczynasz chudnąć ?
3. Co byście powiedzieli na nasz kolejny "zlot gwiaździsty" (dokończenie VIII KIMB) w dn. 26 września w Sękowcu ?
.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Jeżeli mogę w tym temacie...to słów kilka...banerek widziałam, wykonanie perfekcyjne, ale co do treści-zecydowanie NIE. Banerek moim zdaniem nie powinien reklamować żadnego portalu, a w treści mieć umieszczone,że jest to miejsce spotkań członków bieszczadzkiego forum. Z tego co wiem na zewnątrz lokalu może być umieszczony drugi banerek, który w treści mógłby zawierać,że ZpC to lokal kontaktowy członków bieszczadzkiego forum.Poza tym projekt powinien być udostępniony publicznie przed wykonaniem i zawieszeniem. Tak byłoby OK :)
Tarnina
Reconie!
Zmodyfikowany projekt jest piekny.Pomysl nie pokazywania na forum banerka mial zmobilizowac forumowiczow do odwidzenia ZpC i radosnych spotkan.Mysle ze warto przy tym zostac.Prosze zaproponuj termin osadzenia. (do dwoch razy sztuka)
Mavo zasłodzisz mi tego Jack Daniels`aTermin proponuję najszybszy z możliwych 12.07 godz 19. Na PW wymienimy później swoje namiary by ewentualne przesunięcia czasowe uzgadniać na bieżąco. Do usłyszenia i zobaczenia więc.
ps. jeśli możesz we wcześniejszym terminie, ale już beze mnie, to nie miej obiekcji.
Ostatnio edytowane przez Recon ; 02-07-2009 o 11:01
Super!!
Pastorze! Slowo sie .....
Ostatnio edytowane przez andrzej627 ; 02-07-2009 o 16:48
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki