a to taka ciekawostka widział ktoś z was takie strumyczki ropy? co prawda nie spotkałem się z tym w Bieszczadach tylko w Beskidzie Niskim
a to taka ciekawostka widział ktoś z was takie strumyczki ropy? co prawda nie spotkałem się z tym w Bieszczadach tylko w Beskidzie Niskim
Kamil
Całkiem niezależnie doszłam do podobnych wniosków: rzeżucha łąkowa
Korzystając z tajnych źródeł prowadzących do KB autorki zagadki potwierdzam, że zagadka wygląda na rozwiązaną...
taxus ja wiem, że ropa to pochodna dawnych organizmów, choć być może lobby kreacjonistyczne mogłoby mnie zlinczować za tą herezję, bo przecież każdy wie, że ropę stworzył Allah, by wspomóc sobie wierny lud, ale ciężko uznać to, za coś rosnącego w Bieszczadach.
Zakładając, że maciej_ka jest niezależną niewiastą to mamy remis. Brawa dla Vivaldiego i Maciejki.
Marcin
www.michalskalba.art.pl
Homo sapiens carpathiensis
Same się sączą.
Ale kochani (TAXUS i WĘDROWIEC) - to nie jest na temat.
Marcin delikatnie zwrócił uwagę,
proszę skupcie się.
no to z innej beczki co to za owad? myślę, że odpowiedź szybko padnie
Kamil
Fauna i flora Bieszczadów
"Wszystko o bieszczadzkiej przyrodzie. Dyskusje, pytania i zagadki na temat zwierząt i roślin." tyle w tej kwestii
Kamil
Dział "Fauna i flora Bieszczadów" i o roślinkach i o zwierzakach, ale wątek "Co to rośnie w tych Bieszczadach" już tylko roślinkowy. Nie pusz się i nie nadymaj tylko sprawdź, a jak nie rozumiesz zapytaj. Tyle w tej kwestii.
EDIT: przeczytaj pierwszy post tego ("Co to rośnie...") wątku - tam masz wszystko ładnie napisane.
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 10-11-2009 o 13:24
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki