-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Pawelk
...no w koncu w domu
Piskal przesłuchałem przeczytałem teksty KSU i nie ma w nich mowy o kóre "uszczyki" chodzi :-P -grunt to dobrze kombinować :lol:
Zobacz na You Tubie teledysk do tej piosenki, ewentualnie okładkę pierwszej płyty KSU "Pod prąd". Tzn. okładkę analogowej płyty, bo nie wiem jak to tam jest na kompakcie, gdzie jest zdjęcie zespołu pod tablicą Ustrzyk Dolnych. Ale to tak na marginesie, bo nie ma to większego znaczenia. Ja zdecydowanie bardziej wolę Górne.
-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
@Andrzeju
Zaciskanie zębów będzie wynikać jedynie z tego, że z Sękowca trudniej się wydostać, co w przypadku napiętego planu działania juz od świtu poniedziałkowego znaczenie może mieć.
A reszta? Spanie, żarcie, wygody? Mam to tam, gdzie mieszczę wiele rzeczy tego świata;)
pozdrawiam:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Sękowiec już prawie zwyciężył, a tu znowu Andrzej zamieszał. Wczoraj wyciągnął złośliwie stare wypowiedzi Pastora, którego udało się nam już przekabacić na Sękowiec. Dzisiaj ciągle ględzi o tym, czy będzie coś do jedzenia w barze. Sam nic mądrego nie napisze, tylko się podpiera wypowiedziami innych. Łapie wszystkich za słówka. Iras napisał coś o niepogodzie, a Andrzej ciągle to powtarza.
Jak mu się nie podoba KIMB w Sękowcu, to niech siedzi w Hotelu Górskim w Ustrzykach i chodzi na spacery do Zjazdu Pod Caryńską, bo tylko do tego się nadaje. Albo jeszcze lepiej. Niech jedzie do Mucznego z tymi wszystkimi paniusiami: z tą wygodnicką, co zgłosiła Muczne, z tą, co potrzebuje deski do pracowania i z tą, co zmienną jest. Przynajmniej będziemy mieli spokój w Sękowcu.
Irasowi też zamieszał w głowie. Planowana była wycieczka do Lwowa, o on prowokacyjnie się pyta, czy Pikuj jest zbyt ambitny dla kimbowiczów. Wszedł Irasowi na ambit. Iras zaproponował wiec, że zawiezie kimbowiczów na wyprawę na Pikuj, na którą Andrzej błyskawicznie się zapisał. Zwariował chyba. Jak ten stary zgred chce tam wejść? Przecież Pikuj jest wyższy niż Tarnica. Jak on sobie to wyobraża noc pod Pikujem? Przecież nie ma nawet namiotu. A czy on w ogóle spał kiedyś w namiocie? Pisał już coś o jakimś hotelu w pobliskim kurorcie.
Andrzej jest strasznie upierdliwy i złośliwy.
Potwierdzam upierdliwość. Do złośliwości się nie przyznaje.
Swojego czasu spędzałem wakacje w namiocie. Nie miałem wtedy materaca, tylko siennik. Namiot nie miał tropiku i w razie deszczu było w nim mokro. Jeździłem wtedy do Chałup, a nie w Bieszczady.
Noc pod Pikujem zamierzam spędzić w namiocie, tak jak inni uczestnicy wyprawy. Czy do Sękowca mam też przyjechać z namiotem?
PS. Tarnina, mam nadzieję, że masz poczucie humoru i nie obrazisz się za parodię Twojego postu.
-
No i czemu zaraz twarda karimata?
http://img510.imageshack.us/img510/3...raczpompka.jpg
w Realu 2osobowy z pompką za 45zł :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
więcej wiary kochani;-)
DAMY RADĘ;-)))
WSZYSCY!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
(...)
PS. Tarnina, mam nadzieję, że masz poczucie humoru i nie obrazisz się za parodię Twojego postu.
Andrzeju, chylę czoło i podziwiam klasę !:-)
Ale tego pomysłu z Pikujem to i tak Ci nigdy nie wybaczę !:twisted::-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Ale tego pomysłu z Pikujem to i tak Ci nigdy nie wybaczę !:twisted::-D
jest na to rada-jedź z nami i w zieloną noc pod Pikujem wyciągniesz Andrzejowi śledzie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
jest na to rada-jedź z nami i w zieloną noc pod Pikujem wyciągniesz Andrzejowi śledzie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Droga Orsini, już któryś raz z rzędu składasz mi tę propozycję, za co jestem zresztą Ci bardzo wdzięczny i czuję się dowartościowany.:-)
Ale też zmuszasz mnie do odpowiedzi, i to odmownej. Jej przyczyny są dwie:
1) już sobie wcześniej zaplanowałem wyjazd do Lwowa na 15 maja, a planów zmieniać nie lubię - tym bardziej, iż nie dotyczą one tylko mojej osoby,
2) nie miałbym takiej 100% pewności, że wracając z wycieczki na Pikuj, uda mi się 16 maja wrócić do Sękowca lub Ustrzyk Grn. najpóźniej wczesnym wieczorem, a jako "główny macher" od zwołania VIII KIMB absolutnie nie powinienem zawieść.
:-|
-
Musze coś też skrobnąć ;)
Qrcze robi sie całkiem fajny mecz, a już chciałem przełazić po murawie w cieniu od trybuny krytej (via Nowak z dawnej Legii). Nic z tego… idzie walka na całego i nawet kości trzeszczą. Czyli jest o co walczyć. Muszę baczniej „bala” obserwować i drużynie pomóc. Chociaż jakoś ta druga tura już mnie tak nie emocjonuje jak pierwsza.
Zatwarnica to moje takie sentymentalne miejsce. Sękowiec mniej znam, bo nie wchodziłem na jej teren. A hotel BARR zawsze wspominam z miłą nutką.
Ja lubię planować i pomimo, że walka wre to już wiem gdzie będę spał i zapewne jadł.
Jeśli chodzi o „takie sobie niespodziewane jedzenie na cito” w BARR-ze to już teraz trzeba sobie odpuścić… a będąc tam, z rana zaplanować obiadokolację a wieczorem śniadanie i to na konkretną godzinę.
Spacer z Sękowca do Zatwarnicy na pewno dostarczy wrażeń i to różnych ;) i najwyżej za mostem nie skręcę w prawo tylko w lewo i pójdę na Dwernik-Kamień :P
Gram w tym meczu pierwszy raz, strzeliłem gola, kibice mnie zauważyli i jakąś nagrodę nawet dostanę.
Osobiście mi zależy byśmy zeszli wszyscy z boiska zadowoleni i bez kontuzji a już o jakiś brutalnych faulach to trzeba zapomnieć. Nawet ten niechcący złapawszy kontuzję to ma przyjechać na pomeczową odprawę!!!!
Gram w drużynie Uszczyk i na boisku i poza chcę ich godnie reprezentować. Chcę byśmy wygrali, ale jeśli przegramy to po godnej walce.
Graliście kiedyś zespołowo??? Może niektórzy sobie przepisy przypomną, będzie łatwiej walczyć!
-
Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głosowało 20 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Basia Z.
3) bertrand236
4) Pastor
5) Marcowy
6) dorota z krakowa
7) długi
8. Tarnina
9) Misieg
10) manio
11) klopsik
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
9) vm2301
PS 1
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (pod warunkiem, że potem przyjadą na VIII KIMB).
PS 2
Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk i Tasiek) :-D , przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając głos (koniecznie przed godz. 20:00).
.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
1) już sobie wcześniej zaplanowałem wyjazd do Lwowa na 15 maja, a planów zmieniać nie lubię - tym bardziej, iż nie dotyczą one tylko mojej osoby,
Wybacz, że pytam: czy w swojej uprzejmości zdradzisz mi sekret z kim to niby do tego Lwowa dnia 15 maja masz zamiar pojechać?Tak pytam, bo zdecydowana większość chętnych wybrała Pikuj jednak.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...) z kim to niby do tego Lwowa dnia 15 maja masz zamiar pojechać? (...)
Jak to "niby" ? Ja nie zamierzam tam pojechać "na niby", ale w rzeczywistości ! Pokażę Ci pieczątkę w paszporcie.
PS
Właśnie napisałem post w dziale OT, w wątku "humor ze szlaku". Dotyczy on m.in. (a raczej: głównie) zmienności kobiecego charakteru. "Kobieta zmienną jest" - często to powtarzasz. :-D
-
Ale ja pytałam nie czy ( bo w to ja nie wątpię), a z kim?:mrgreen:
I czy jest sens się tak upierać przy swoim?
Moja mama zawsze powtarzała taką mądrość jak ja się tak upierałam:
-Na złość mojej mamie odmrożę sobie uszy
A więc nie odmrażaj sobie uszu i jedź z nami proszę <oczy kota ze Sherka>
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ale ja pytałam nie czy ( bo w to ja nie wątpię), a z kim?:mrgreen:
A znasz bajkę "O Magdzie" ?
- Ma z kim, a nie ma gdzie.
:-D
Jeszcze trochę cierpliwości, poczekaj do pierwszych dni marca. Basia Z. zna szczegóły, jak chcesz, to się Jej spytaj (ale tylko poprzez priv.).
-
Basia jedzie z nami z tego co pamiętam :mrgreen:
-
Kochani, a zwłaszcza Kochani Sękowicze. Nie chcę krakać, ale śniło mi się dzisiaj,że spotkaliśmy się w Ustrzykach żeby deliberować o...miejscu KIMBu. Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
-
A ja Ci się śniłam???eee chyba nie, boś się zlany potem nie obudził :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
(...) Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
Tomciu, bo mnie Orsini ciągle męczy i męczy. Nawet we śnie.
Orsini, moja żona (bo ja zdecydowanie odmówiłem) wybiera się z naszym bieszczadzkim kotkiem do Twojej koleżanki po fachu. Już czas - skończył 8 miesięcy. Uważasz, że to dobrze ?
Wracając zaś do tematu (post powinien być na temat, sam o to apelowałem), informuję, że jeszcze nie oddało głosu sporo osób głosujących w I turze, czyli takich żelaznych tegorocznych KIMB-owiczów.
Poza tym podtrzymuję, Piskal, to co już wcześniej napomknąłem: Twoja sękowiecka drużyna pachnie mi V kolumną !:-D Ty lepiej co poniektórym zablokuj komputery w najbliższą niedzielę !:-D
-
@Orsini,
Piskal o śnie opowiada, anie jakowymś koszmarze, zdaje mi się;)
-
Poczucie humoru to ja mam , ale czytając Twoj post z moim niby cytatem zastanwiałam się kiedy to napisałam. Andrzejku jak już korzystasz z cytatu to prawdziwego, bo jeśli chodzi o literę prawa.....Nie mogłam powstrzymać się od napisania wcześniejszego postu do Ciebie, bowiem działa mi to po prostu od dłuższego czasu na nerwy i zastanawiam sie nad tym czy nadal mam chęć uczestniczenia w KIMBie .
-
SB nie mam zielonego pojęcia o kotach, zapytam wieczorem koleżanki tylko weź mi przypomnij proszę w końcu jakiej on/ona jest płci, bo się pogubiłam :mrgreen:
-
Ależ Tarnino, Andrzej przecież zaraz pod spodem zastrzegł, że to łże-cytat.
Poza tym napisał w nim aż tyle samokrytyki, że naprawdę powinnaś Mu wybaczyć !:-D
Przecież Ty sama byś tak o Nim nigdy nie napisała, ani nawet nie pomyślała !:-D
Mam rację ?
Powiedz, proszę, że mam.
:-D
PS
Orsini, mój kotek jest płci mojej. Czyli przystojnej brzydkiej.
-
Tak tak Kaziku, masz. Ale co do Andrzeja to nie poczucie humoru powinnam mieć tylko anielską cierpliwość.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
Moim zdaniem stało się. Panuj trochę nad tym Kaziu, zamiast bezustannie stawać w obronie Lucyny. Oczywiście, że przy odrobinie dobrej woli na wszystko można znaleźć usprawiedliwienie, ale spodziewałbym się raczej po Tobie, jako po Prezydencie KIMBu takich mniej więcej słów:
Kochani panujmy nad emocjami. Nie temu służy niniejszy wątek, jeśli ma ktoś potrzebę obrzucać się inwektywami niech założy wątek" Inwektywy na Forum". Wróćmy raczej do merytorycznej duskusji na temat!Dziękuję.
Szanowny współforumowiczu, proszę panuj nad emocjami. Nie mam dostępu do internetu więc odpisuję dopiero dziś. Nie interesuje mnie ani Pastor ani inne osoby z którymi nie zamiwrzam siąść do ogniska. Nie rozmawiam o nich. Proszę abyś przeczytał wszystkie posty niejakiego Pastora. Gro z nich dotyczy mojej osoby, mojej firmy, można je zakwalifikować jako ataczki personlane. Jeżeli ktoś non stop usiłuje mi nadepnąć na odcisk to nie dziw się, że reaguję.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Szanowny współforumowiczu, proszę panuj nad emocjami. Nie mam dostępu do internetu więc odpisuję dopiero dziś. Nie interesuje mnie ani Pastor ani inne osoby z którymi nie zamiwrzam siąść do ogniska. Nie rozmawiam o nich. Proszę abyś przeczytał wszystkie posty niejakiego Pastora. Gro z nich dotyczy mojej osoby, mojej firmy, można je zakwalifikować jako ataczki personlane. Jeżeli ktoś non stop usiłuje mi nadepnąć na odcisk to nie dziw się, że reaguję.
Lucyno, ja jako osoba postronna , odbieram to inaczej. Raczej Ty panuj nad emocjami, bo z Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika, że niestety sobie z tym nie radzisz. Sama sobie jesteś winna ,że ludzie reagują na Twoją Osobę w taki a nie inny sposób.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Lucyno, ja jako osoba postronna , odbieram to inaczej. Raczej Ty panuj nad emocjami, bo z Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika, że niestety sobie z tym nie radzisz. Sama sobie jesteś winna ,że ludzie reagują na Twoją Osobę w taki a nie inny sposób.
Wybacz ale nie interesuje mnie to jak ludzie reagują. Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek będac niesprowokowana ostro odpowiedziała.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Wybacz ale nie interesuje mnie to jak ludzie reagują. Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek będac niesprowokowana ostro odpowiedziała.
A szkoda, bo ja mówi przysłowie : " jak Cię widzą , tak Cię piszą ".
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
A szkoda, bo ja mówi przysłowie : " jak Cię widzą , tak Cię piszą ".
A ja proponuję darować sobie wszelkie wypominania tego co było kiedyś.
Nie ważne jak ktoś kiedyś kogoś nazwał, ważne to co przed nami.
Ze swojej strony nie mam pretensji do nikogo i z ogromną przyjemnością usiądę przy ognisku z każdym :-)
Pozdrowienia
Basia
-
Lucyna, teraz Twoja kolej :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Lucyna, teraz Twoja kolej :)
Ja sobie wypraszam, ale nikogo "do tablicy" nie wzywam.
B.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
A ja proponuję darować sobie wszelkie wypominania tego co było kiedyś.
Nie ważne jak ktoś kiedyś kogoś nazwał, ważne to co przed nami.
Ze swojej strony nie mam pretensji do nikogo i z ogromną przyjemnością usiądę przy ognisku z każdym :-)
Pozdrowienia
Basia
Nigdy w życiu. Na to nie licz. Proszę tylko abyś nie wp... mi się do wątków i ich nie niszczyła.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Nigdy w życiu.
Nie pisałam do Ciebie.
Pisałam ogólnie aby zaprzestać powracania do przeszłości.
(szczególnie do Pastora oraz Stałego Bywalca, którzy moim zdaniem niepotrzebnie wracają do starych zaszłości).
A Ty zrobisz jak będziesz chciała.
B.
-
Ogłaszam politykę miłości! Przypominam równocześnie, co juz uprzednio pisałem - najważniejsze żebyśmy zdrowi byli!
Apeluje o udział w głosowaniu a także o udzial w KIMB-ie!
Co do dyskutowanej ostatnio kwestii wspólnego siedzenia przy ognisku. Rzeczywiście, jest problem. Z racji potężnych gabarytów (128 kg wagi - przerośnięty mięsięń piwny),nie przypuszczam abym pomieścił się przy jednym ognisku np. z WPP (monstrualnie przerośnięte ego). Obiecuje jednak, na wypadek gdyby KIMB był w Sękowcu, że mój kolega rozpali osobne ognisko dla Grupy Bieszczady!
Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
-
W pełni zgadzam się z Pastorem. Jego ego i moje monstrualnie rozrośnięte (co fakt to fakt) razem nie pomieszczą się przy jednym ognisku. Mogę nawet dodać, tylko po to aby wprowadzić słowa Przedpiścy o milości forumowej w czyn, że Połonina wielkim artystom boł.
-
Lucynko,czy "boł" czy "był" na jedno wychodzi,bo FAKTEM TO JEST!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Lucynko,czy "boł" czy "był" na jedno wychodzi,bo FAKTEM TO JEST!!!
:oops:
Ups żart tłumaczony nie jest żartem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
W pełni zgadzam się z Pastorem. Jego ego i moje monstrualnie rozrośnięte (co fakt to fakt) (...) Mogę nawet dodać, tylko po to aby wprowadzić słowa Przedpiścy o milości forumowej (...)
Ale oboje świntuszą ! :lol:
A Lucy w dodatku się reklamuje i wpędza mężczyzn w kompleksy.:lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Ale oboje świntuszą ! :lol:
A Lucy w dodatku się reklamuje i wpędza mężczyzn w kompleksy.:lol:
Drogi S.B w moim przypadku trafiłeś w samo sedno od pewnego czasu mam kompleksy, bo nie wiem co zrobić, albo co wciągnąc żeby mnie (Grupa Manio) było dwóch i żeby jeden"ja" robił coś o czym drugi "ja" bym nie wiedział.Ileż to spraw bym załatwił tłumacząc się, to nie ja to pewnie ten drugi.Ja nic nie pisałem i nikogo nie atakowałem to ten drugi jest agresywny ,ale to przecież nie prawdziwy "ja"...........Kurde może by się przenieść w Bieszczady tam powietrze tak cudnie działa8-)
-
Chyba znowu będę musiał napisać coś upierdliwego, aby dyskusja wróciła do tematu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Poza tym podtrzymuję, Piskal, to co już wcześniej napomknąłem: Twoja sękowiecka drużyna pachnie mi V kolumną !:-D Ty lepiej co poniektórym zablokuj komputery w najbliższą niedzielę !:-D
Stały Bywalcze, w niedzielę nie tylko nie zablokuję komputerów, ale nawet nie doczekam przy swoim końca głosowania. Po prostu na 19 idę do teatru i będę nocować w Toruniu w mieszkaniu bez internetu.Pozwolisz więc, że po spektaklu zadzwonię do Ciebie i wszystkiego się dowiem z ust samego Prezydenta. Będzie okazja, żeby sobie pogadać o tym i o owym. A zwłaszcza o owym.
-
V kolumna czy nie Szanowny Prezydencie uprzejmie donoszę;-))) i proszę wymusić na Klopsiku obietnicę, że jeśli KIMB się odbędzie w UG to on daje słowo, że i tam się pojawi. W przeciwnym wypadku nie spełnia on jakiegoś tam punktu regulaminowego i proszę go nie uwzględniać w głosowaniu.
:-P