Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 24-02-2009 o 12:05
Ogłaszam politykę miłości! Przypominam równocześnie, co juz uprzednio pisałem - najważniejsze żebyśmy zdrowi byli!
Apeluje o udział w głosowaniu a także o udzial w KIMB-ie!
Co do dyskutowanej ostatnio kwestii wspólnego siedzenia przy ognisku. Rzeczywiście, jest problem. Z racji potężnych gabarytów (128 kg wagi - przerośnięty mięsięń piwny),nie przypuszczam abym pomieścił się przy jednym ognisku np. z WPP (monstrualnie przerośnięte ego). Obiecuje jednak, na wypadek gdyby KIMB był w Sękowcu, że mój kolega rozpali osobne ognisko dla Grupy Bieszczady!
Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
W pełni zgadzam się z Pastorem. Jego ego i moje monstrualnie rozrośnięte (co fakt to fakt) razem nie pomieszczą się przy jednym ognisku. Mogę nawet dodać, tylko po to aby wprowadzić słowa Przedpiścy o milości forumowej w czyn, że Połonina wielkim artystom boł.
Lucynko,czy "boł" czy "był" na jedno wychodzi,bo FAKTEM TO JEST!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Drogi S.B w moim przypadku trafiłeś w samo sedno od pewnego czasu mam kompleksy, bo nie wiem co zrobić, albo co wciągnąc żeby mnie (Grupa Manio) było dwóch i żeby jeden"ja" robił coś o czym drugi "ja" bym nie wiedział.Ileż to spraw bym załatwił tłumacząc się, to nie ja to pewnie ten drugi.Ja nic nie pisałem i nikogo nie atakowałem to ten drugi jest agresywny ,ale to przecież nie prawdziwy "ja"...........Kurde może by się przenieść w Bieszczady tam powietrze tak cudnie działa![]()
Chyba znowu będę musiał napisać coś upierdliwego, aby dyskusja wróciła do tematu.
Stały Bywalcze, w niedzielę nie tylko nie zablokuję komputerów, ale nawet nie doczekam przy swoim końca głosowania. Po prostu na 19 idę do teatru i będę nocować w Toruniu w mieszkaniu bez internetu.Pozwolisz więc, że po spektaklu zadzwonię do Ciebie i wszystkiego się dowiem z ust samego Prezydenta. Będzie okazja, żeby sobie pogadać o tym i o owym. A zwłaszcza o owym.
V kolumna czy nie Szanowny Prezydencie uprzejmie donoszę;-))) i proszę wymusić na Klopsiku obietnicę, że jeśli KIMB się odbędzie w UG to on daje słowo, że i tam się pojawi. W przeciwnym wypadku nie spełnia on jakiegoś tam punktu regulaminowego i proszę go nie uwzględniać w głosowaniu.
![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki