Strona 16 z 36 PierwszyPierwszy ... 6 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 351

Wątek: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Nigdy w życiu.
    Nie pisałam do Ciebie.

Pisałam ogólnie aby zaprzestać powracania do przeszłości.
    (szczególnie do Pastora oraz Stałego Bywalca, którzy moim zdaniem niepotrzebnie wracają do starych zaszłości).

A Ty zrobisz jak będziesz chciała.

B.
    Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 24-02-2009 o 12:05

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Ogłaszam politykę miłości! Przypominam równocześnie, co juz uprzednio pisałem - najważniejsze żebyśmy zdrowi byli!
    Apeluje o udział w głosowaniu a także o udzial w KIMB-ie!
    Co do dyskutowanej ostatnio kwestii wspólnego siedzenia przy ognisku. Rzeczywiście, jest problem. Z racji potężnych gabarytów (128 kg wagi - przerośnięty mięsięń piwny),nie przypuszczam abym pomieścił się przy jednym ognisku np. z WPP (monstrualnie przerośnięte ego). Obiecuje jednak, na wypadek gdyby KIMB był w Sękowcu, że mój kolega rozpali osobne ognisko dla Grupy Bieszczady!
    Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

lucyna
    Guest

W pełni zgadzam się z Pastorem. Jego ego i moje monstrualnie rozrośnięte (co fakt to fakt) razem nie pomieszczą się przy jednym ognisku. Mogę nawet dodać, tylko po to aby wprowadzić słowa Przedpiścy o milości forumowej w czyn, że Połonina wielkim artystom boł.

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Lucynko,czy "boł" czy "był" na jedno wychodzi,bo FAKTEM TO JEST!!!

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Lucynko,czy "boł" czy "był" na jedno wychodzi,bo FAKTEM TO JEST!!!

Ups żart tłumaczony nie jest żartem.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    W pełni zgadzam się z Pastorem. Jego ego i moje monstrualnie rozrośnięte (co fakt to fakt) (...) Mogę nawet dodać, tylko po to aby wprowadzić słowa Przedpiścy o milości forumowej (...)
    Ale oboje świntuszą !
    A Lucy w dodatku się reklamuje i wpędza mężczyzn w kompleksy.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Ale oboje świntuszą !
    A Lucy w dodatku się reklamuje i wpędza mężczyzn w kompleksy.
    Drogi S.B w moim przypadku trafiłeś w samo sedno od pewnego czasu mam kompleksy, bo nie wiem co zrobić, albo co wciągnąc żeby mnie (Grupa Manio) było dwóch i żeby jeden"ja" robił coś o czym drugi "ja" bym nie wiedział.Ileż to spraw bym załatwił tłumacząc się, to nie ja to pewnie ten drugi.Ja nic nie pisałem i nikogo nie atakowałem to ten drugi jest agresywny ,ale to przecież nie prawdziwy "ja"...........Kurde może by się przenieść w Bieszczady tam powietrze tak cudnie działa

Chyba znowu będę musiał napisać coś upierdliwego, aby dyskusja wróciła do tematu.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Poza tym podtrzymuję, Piskal, to co już wcześniej napomknąłem: Twoja sękowiecka drużyna pachnie mi V kolumną ! Ty lepiej co poniektórym zablokuj komputery w najbliższą niedzielę !
    Stały Bywalcze, w niedzielę nie tylko nie zablokuję komputerów, ale nawet nie doczekam przy swoim końca głosowania. Po prostu na 19 idę do teatru i będę nocować w Toruniu w mieszkaniu bez internetu.Pozwolisz więc, że po spektaklu zadzwonię do Ciebie i wszystkiego się dowiem z ust samego Prezydenta. Będzie okazja, żeby sobie pogadać o tym i o owym. A zwłaszcza o owym.
    Ostatnio edytowane przez Piskal ; 24-02-2009 o 21:53

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

V kolumna czy nie Szanowny Prezydencie uprzejmie donoszę;-))) i proszę wymusić na Klopsiku obietnicę, że jeśli KIMB się odbędzie w UG to on daje słowo, że i tam się pojawi. W przeciwnym wypadku nie spełnia on jakiegoś tam punktu regulaminowego i proszę go nie uwzględniać w głosowaniu.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)