Odp: Pod Płaszą - na zimowo
Miło się czyta,miło się patrzy.
Chciałoby się tam być z Wami;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
Tego dnia jest z nami dodatkowo niejaki Enrico (don), który opuści na w sobotę, udając się w nieznanym kierunku.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
(...) 985. Można tam zamówić świeże skarpety, niesłodzoną herbatę, albo gorący żurek. Dowożą helikopterem gratis.
Ta grupa najwyraźniej też realizowała scenariusz survivalowy tj. przetrwania na górze - z instruktorem, który zostaje na dole i cichcem kombinuje coś z telefonem do GOPR-u. :mrgreen:
Brawa dla Pana Kierownika - świetnie wybrał ten azymut !
A tak w ogóle to zazdrość mnie zżera
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
...Przy stawianiu namiotów ...
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
..po rozbiciu namiotów,...
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
. Zwijanie namiotów ujawniło dwie szkoły. Pierwsza, to dokładne oczyszczenie ze śniegu, eleganckie zwinięcie w rulonik i zapakowanie do pokrowca. Druga, to strzepanie śniegu i wepchnięcie namiotu do górnej kondygnacji plecaka...
jak widać dwie szkoły , jak namioty porozbijane to i składać nie było co,
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
Wprawdzie znalazło się w ekipie dwóch fachowców, którzy twierdzili, że potrafią rozpalić ognisko, jednak przeważyli pesymiści, który twierdzili, że przy rozpalaniu ogniska zmarzniemy bardziej, niż się później od niego ogrzejemy...
... wobec czego rakiety musiały zostać na dworze lub na polu....
z tym ogniskiem to jakaś pomyła zapomnieliście grilla ?
rakiety znaczy zostały na zewnątrz, co prawda istnieje teoria że jedyne słuszne miejsce to bagażnik ale jego widać też nie zabraliście
a serio to czytam z zachwytem, chłonę słowo i obraz
Jestem trochę zdezorientowany.
Jak to się dzieje że na forum mega-zainteresowanie wzbudzają manewry na azymut dziubaków przetrwaniowych, a nie ta wspaniała wyprawa w ekstremalnych warunkach.
..... bo się media nie usrały ? .....
dobrze są pojedyncze głosy takie jak wydobył np PawelS
Cytat:
Miło się czyta,miło się patrzy.
Chciałoby się tam być z Wami;)
bo sztuka wysokich lotów zawsze miała wyrafinowany acz najczęściej wąski krąg odbiorców
Heniu, Heniu a spojrzałeś na statystykę? Bo ja teraz widzę, że ten wątek w ciągu 3 dni ma już 1150 odsłon i
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
Heniu, Heniu a spojrzałeś na statystykę? Bo ja teraz widzę, że ten wątek w ciągu 3 dni ma już 1150 odsłon i jest to najlepsza bieszczadzka relacja od dluższego czasu :}}}
to prawda , nie znam sie na statystykach, widzę tylko czym się ludzie podniecają , a co olewają
Cytat:
Zamieszczone przez
komisaRz von Ryba
bo sztuka wysokich lotów zawsze miała wyrafinowany acz najczęściej wąski krąg odbiorców
W sumie kolego masz rację , ten wąski krąg więcej wart, niż ten szeroki jaki zatoczył się nad Bukowym Berdem
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Jestem trochę zdezorientowany.
Jak to się dzieje że na forum mega-zainteresowanie wzbudzają manewry na azymut dziubaków przetrwaniowych, a nie ta wspaniała wyprawa w ekstremalnych warunkach.
..... bo się media nie usrały ? .....
Ciekaw jestem ile jest osób takich jak ja, których zazdrość zżera i siedzą cicho... ;) Ale czytam i czekam na następne odcinki. WP ma dobrą rękę do pisania :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dlugi
Ciekaw jestem ile jest osób takich jak ja, których zazdrość zżera i siedzą cicho... ;)
Sądzę że sporo :)