Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Chemtrails-rozlegle biale smugi w Bieszczadach???

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Chemtrails-rozlegle biale smugi w Bieszczadach???

Cytat Zamieszczone przez bies.. Zobacz posta
    .....chlop,sie niczego juz nie spodziewa......

Jestem tymi wypowiedziami tak wzruszony ze z trudem wstrzymuje m....
    Myslalem tylko ze zainteresuje was co sie wokol nas dzieje,ale jakos was to nie interesuje.Dziekuje za dotychczasowe wypowiedzi.Pozdrawiam
    Ja też jestem wzruszony głupotą "pewnej grupy" społeczeństwa polskiego, która daje się mamić takimi "teoriami".
    Ale co się dziwić drugiemu "chłopu" (cytat za biesem) , jak sam przeor jednego z Zacnych Klasztorów wypowiada się w bardzo poważnym tonie do wiernych w tym temacie.

Cytat Zamieszczone przez dziabka1 Zobacz posta
    A jakichże to odpowiedzi się spodziewał bies? Drżenia? Poparcia? Hymnów do nieba?
    Dla mnie to zwykła teoria spiskowa podbijana na dodatek przez bębenek Jedynej Właściwej Rozgłośni.
    Ten pan dyrektor, tej "jedynej słusznej ..", chce wykręcić podobny numer jak ze stocznią, zastraszyć , psychicznie zdołować i wyrwać ostatni "wdowi grosz"
    Jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę dla pana dyrektora i sp.zoo
    Ale co tam, pewnym ludziom białe (i nie tylko) "smugi" przysłaniają komórki mózgowe odpowiedzialne za samodzielne myślenie.
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 07-06-2010 o 18:17
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)