"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
W nagrodę dla wytrwałych zgadywaczy trzy widoczki tamtejsze:
w1 - Żuków;
w2 - Jawor i jego dwie wieże, Stożek i Kiczery Doliszna, Serednia i Horiszna;
w3 - Werpasiki szczyt niższy i Łeca Dział widziane ze szczytu wyższego.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No to może teraz coś takiego:
U góry na polanie są jakieś budynki?
Czy dołem biegnie droga, czy same kable?
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 11-01-2011 o 16:49
Na zdjęciu jest polana nad dość dziurawą wioską. Kiedyś w dole polany chyba coś stało. Zdjęcie wykonane z Działu, ewentualnie z pastwisk lub drogi na Trzy Sady.
Marcin
Zgadza się oczywiście, a zdjęcie zrobiłem z tej wspaniałej polno-leśnej drogi biegnącej przez jedyny tego typu tak długi dział w Bieszczadach tj. ciągnący się z północy ku południu, od Postołowa do Huczka a nawet dalej przez Morgań po Chryszczatą. Nogi same niosą :). Zdjęcie wykonałem jeszcze przed Działem, tak gdzieś na wysokości Miarek.
A droga na Trzy Sady, to która?
Podpowiem, że na 100% około 90% :) z Was była w tym miejscu, z którego zrobiłem zdjęcie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki