Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ban

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Ban

bo mamy dwie mozliwosci:
    Jest też trzecia możliwość - kompletnie nie masz pojęcia na jakiej zasadzie rozsyłane są konkretnie takie wiadomości jaka została wysłana z mojego konta. Gdybyś miał to nie pisałbyś głupot o przejęciu konta. Polecam doszukać - wiedza nie boli
    Hah ale jazda.... Po chwili namyslu postanowilem poogladac Twoje konto blizej i co sie okazuje:
    - mieszkasz w Portugalii? Pewnie nie. Wiec patrzymy dalej: knurko, żuber, erol. Dzwoni jakis dzwonek juz? Nie?
    Patrzymy dalej: gw1.krus.gov.pl. Wystarczy czy szukamy dalej?
    To teraz wyjaśnij o czym te informacje świadczą poza tym, że miałem założone 3 konta? A jak już ochłoniesz ze śmiechu to przy okazji zastanów się na jakiego admina wychodzisz wrzucając te informacje. Na całe szczęście nie możesz podejrzeć haseł użytkowników bo pewnie byś je tu wrzucił dla uciechy gawiedzi. Z mojej strony tyle
    Ostatnio edytowane przez knurko ; 04-10-2011 o 09:08

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie Odp: Ban

Cytat Zamieszczone przez knurko Zobacz posta
    Jest też trzecia możliwość - kompletnie nie masz pojęcia na jakiej zasadzie rozsyłane są konkretnie takie wiadomości jaka została wysłana z mojego konta. Gdybyś miał to nie pisałbyś głupot o przejęciu konta. Polecam doszukać - wiedza nie boli
    Oooo faktycznie tej mozliwosci nie bralem pod uwage. Mea culpa! Ale jak mawial jeden moj znajomy bieszczadnik "tylko krowa nie zmienia pogladow" zatem oswiec mnie i napisz na jakiej zasadzie rozsylane sa te wiadomości?
    Albo chociaz nakieruj jak mam szukac tej wiedzy o ktorej mowisz.
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów