Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
Pewnie i tak nie odpowiesz mi Szanowny Pastorze na moją wypowiedź bo nie czytasz tego forum tak samo jak nie czytam tamtego.
Ale wiedz że przez długi czas miałem dopisek że .... mam imię nazwisko i pracę i wiem .... że to wszystko stracę.
Nie dopominajmy się przywilejów !!!
One nas niszczą .
Jeżeli nie odpowiem to nie dlatego że nie czytam (bo czytam, prawie na bieżąco!). Przeszła mi tylko faza na polemikę bowiem kolega Browar przekonał mnie podczas dyskusji prywatnej że nie mam racji. Przyznaję to bez żadnej ironii i sarkazmu.
Wierzę że przyszłoroczny KIMB będzie ciekawą i sympatyczną , elitarną imprezą dla prawdziwych ludzi gór.
Równocześnie kolega Browar zapewnił mnie, że także inni, nieco starsi, nieco chorzy (w tym symulanci), z dziećmi (najlepiej dorosłymi), będą mogli na KIMB przybyć. Zakwateruje się toto 6 km dalej żeby się nie pętali pod nogami i będą robili za masowego uczestnika. W końcu ktoś tą Elitę musi a przynajmniej powiniem podziwiać i oklaskiwać (to też piszę bez ironii i sarkazmu, chociaż nie wiem czy uwierzysz bo ja sam nie bardzo........).

........a póki co daję szansę młodym , bo do nich świat należy
- taa, młodzież przyszłością narodu ale pamiętaj - przyszłością młodzieży jest starość!

Zgodnie z panującym zwyczajem powinienem Ci odpisać Henryku na innym, tzw. zielonym forum bo tak się jakoś przyjęło że nawet bliscy sobie kontaktują się nie wprost. Ja nie mam powodu udawać że nie czytam tego czy innego forum, tylko nie piszę albo piszę mało bo jestem teraz bieszczadnikiem wirtualnym i po prostu nie mam nic ciekawego do napisania.
....................................... Pozdrawiam wszystkich! + Pastor ręką własną