Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Co ludzi ciekawi na forum ? Statystyka

Mieszany widok

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Co ludzi ciekawi na forum ? Statystyka

Jakie znaczenie ma liczba kliknięć? Ile z nich jest tylko rzuceniem oka albo i nie? Jeśli komuś sprawia radość, że jest tak licznie odwiedzany to niech mu idzie na zdrowie.
    I nie zgadzam się, że jest więcej osób do czytania niż wymyślania wątków (po co nowe skoro taką wysoką "odwiedzalność" mają te co są?
    Forum przymiera, bo właśnie coraz mniej osób chce się podzielić swoją opiną z innymi o tym co przeczytali. Po co pisać sobie a muzom?
    Obejrzałam dziś film A.Holland "W ciemności". Chętnie bym się podzieliła swoim zachwytem (nawet temat dość utrzymany w "granicach" - lwowskie kanały) ale czy warto? Kogo to? Przecież to nie relacja w wycieczki, wędrówki itp. Zawęziła się jakoś tzw. wylewność przeżyć, refleksji, spostrzeżeń. A zresztą....kogo to? Pozdrawiam.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Co ludzi ciekawi na forum ? Statystyka

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Obejrzałam dziś film A.Holland "W ciemności". Chętnie bym się podzieliła swoim zachwytem (nawet temat dość utrzymany w "granicach" - lwowskie kanały) ale czy warto? Kogo to? Przecież to nie relacja w wycieczki, wędrówki itp. Zawęziła się jakoś tzw. wylewność przeżyć, refleksji, spostrzeżeń. A zresztą....kogo to? Pozdrawiam.
    Wydaje mi sie ze zawsze warto sie podzielic.. Mnie np. ciekawia lwowskie kanaly, a nic o tym nie wiem..
    Moje watki o ruinach zapewne tez malo kto czyta - ale wydaje mi sie ze jak choc jedna osoba sie usmiechnie czytajac jakis post, czy poszpera po necie na ten temat- znaczy ze bylo warto! nie wazne czy odpisze , skomentuje czy nie..
    Poza tym mam wrazenie ze swiata nie mierzy sie statystyka, przynajmniej tego swiata , ktora ja widze.. Poza tym czesto ilosc nie przeklada sie na jakosc.. Ale to moje prywatne zdanie bo nigdy nie lubilam swiata cyfr, licznikow,wynikow i rekordow..
    Ostatnio edytowane przez buba ; 14-01-2012 o 23:46
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)