To zacznij odliczać. Najbliższy KIMB w trzeci weekend maja. Tam to dopiero się podtopimy.
Zamieszczone przez Piskal To zacznij odliczać. Najbliższy KIMB w trzeci weekend maja. Tam to dopiero się podtopimy. Nie wiem czy wytrzymam tak długo
Piskal napisał: To zacznij odliczać. Najbliższy KIMB w trzeci weekend maja. Tam to dopiero się podtopimy. Zamieszczone przez calanthe Nie wiem czy wytrzymam tak długo i zaczęłam Piskal wykrakałeś hehe i to nie do KIMBu odliczam :) P.S. nie umiem dodawać podwójnych cytatów
Zamieszczone przez Piskal To zacznij odliczać. Najbliższy KIMB w trzeci weekend maja. Tam to dopiero się podtopimy. A wiadomo już gdzie?? Pozdrawiam
Zamieszczone przez creamcheese A wiadomo już gdzie?? Pozdrawiam Niewiadomo. Może to i już czas, żeby ruszyć ten temat..
Zamieszczone przez Piskal Niewiadomo. Może to i już czas, żeby ruszyć ten temat.. Czas, Piskalu, czas!! Ustalić i miejsce i potwierdzic termin...na ten KIMB chciałbym przyjechać koniecznie, nie tylko na 20 min... Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum