wzięła najlepszą mapę, sznureczek -skała na południu od Daszówki?
wzięła najlepszą mapę, sznureczek -skała na południu od Daszówki?
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Nikt się nie rwie do zadawania, nikt! A wątek spadł w otchłań i pewnie by słuch o nim zaginął. Na szczęście udało się go odgrzebać :) Gdzie się ta ściana rozpościera?:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Nie wiem gdzie jest ta ściana więc strzelę że to Myczkowce.
Jaja sobie robisz![]()
trafiłem ?
jeśli tak, to nie gram już w tym roku w totka.
Gdzie szukać takich zimowych klimatów ?
hmP1020266.jpg
Nie jest to Terka czasem?
Pozdrawiam
bertrand236
Nie jest to Terka czasem. A zagadkę wrzuciłem z myślą o Tobie (ale inni tez mogą ja rozwiązać)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki