No ciekawe czy dociągniemy do czterdziestki !
No ciekawe czy dociągniemy do czterdziestki !
No to ciekawe, czy dociągniesz :>
40. Capricornus
41. dziabka1
42. Anyczka20
Rekord Wiśniewski padł!Za jakieś 90 minut zamykamy urny!
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 27-01-2013 o 22:39
Rzutem na taśmę głos oddała:
43. Wiola Zbyszkowa,
dzięki czemu dociągnęliśmy do mojej tegorocznej czterdziestki i trójki. Dzięki wielkie dla wszystkich za wkład!![]()
Rano głosy zostaną jeszcze raz przeliczone, ale wygląda na to, że we wszystkich kategoriach mamy rozstrzygnięcie. Już dziś przed południem zaczynamy świętowanie, a tradycyjnie pierwszy stawia Fotografik Roku![]()
Ha! Po ponownym oraz parokrotnym przeliczeniu głosów okazuje się jednak, że mamy dogrywkę! I to w nie byle jakiej kategorii, bo w Forumowiczu RokuNajwyższą i taką samą liczbę głosów uzyskali bowiem Buba i Wojtek Pysz!
Można pogratulować wejścia do finału finału, a zaraz potem - zgodnie z ordynacją - trzeba wysłać do mnie PW zatytułowaną:
DOGRYWKA
a w niej jeden z ww. nicków, czyli:
Buba
albo
Wojtek Pysz.
Dogrywka trwa do najbliższej niedzieli, czyli do 3 lutego, do godz. 23.59. Inaczej niż w latach poprzednich dogrywka nie wstrzymuje ogłaszania zwycięzców w innych kategoriach, dlatego też za ok. godzinę poznamy Fotografika Roku! Zapraszamy na wirtualne wręczanie! Zaopatrzcie się w napoje, bo to już po 13 będzie...![]()
Drodzy i Szanowni,
Miło mi ogłosić, że Waszymi głosami
Powsimordą 2013 w kategorii Fotografik Roku
został wybrany
Pierogowy!
A ponieważ zamiata w tej kategorii trzeci rok z rzędu, trafia do forumowego panteonu jako
SUPERPOWSIMORDA!!!
Monsieur Pierre prowadził od początku i do końca zwycięstwa nie pozwolił sobie odebrać. Gratulacje, wiwaty, szampany!![]()
Gratulacje dla SUPERPOWSIMORDY z aparatem!
WUKA
www.wukowiersze.pl
1. bartolomeo
2. Anyczka20
3. Jurko
4. tomas pablo
5. creamcheese
6. trzykropkiinicwiecej
7. WUKA
8. dziabka1
9. marmota_m
10. Basia Z.
11. bieszczadzka_tęsknota
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 28-01-2013 o 16:08
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki