Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: Kijki trekkingowe

Mieszany widok

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: Kijki trekkingowe

Cytat Zamieszczone przez stasiuvino Zobacz posta
    Uwielbiam turystów wyrzucających śmieci do rowu...
    A skąd wiesz, że wyrzucił? Może najnormalniej w świecie zapomniał, zdarza się.

Uwielbiam forumowiczów w gorącej wodzie kąpanych
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar stasiuvino
    Na forum od
    05.2008
    Rodem z
    Kalisz, Zelów, Ustrzyki Dln

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
    A skąd wiesz, że wyrzucił? Może najnormalniej w świecie zapomniał, zdarza się.

Uwielbiam forumowiczów w gorącej wodzie kąpanych
    Dobra, dobra, masz rację.
    Nic już na to nie poradzę, że jestem wyczulony a nawet lekko skrzywiony w tym temacie. Ja chodząc tu i ówdzie zawsze mam foliówkę w kieszeni do której wkładam swoje kiepy. Stąd mój ironiczny wpis.

A wracając do tematu - byłem, jestem i będę zadeklarowanym przeciwnikiem kijków.

Wiem, że się wielu narażam to pisząc, ale uważam, że gro użytkowników tego gadżetu to zwykli pozerzy podążający jedynie za modą. Oczywiście rozumiem, że są uzasadnione przypadki używania kijków (u starszych ludzi, schorzenia stawów, warunki atmosferyczne...) ale jak widzę w miastach 20-letnich młodzieńców popitalających po chodniku do biedronki i z powrotem z kijkami w ręku to....

Ja jednak wolę trzymać w ręku lornetkę, ewentualnie aparat fotograficzny a w ostateczności dobre piwko...

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez stasiuvino Zobacz posta
    Dobra, dobra, masz rację.
    Nic już na to nie poradzę, że jestem wyczulony a nawet lekko skrzywiony w tym temacie. Ja chodząc tu i ówdzie zawsze mam foliówkę w kieszeni do której wkładam swoje kiepy. Stąd mój ironiczny wpis.

A wracając do tematu - byłem, jestem i będę zadeklarowanym przeciwnikiem kijków.

Wiem, że się wielu narażam to pisząc, ale uważam, że gro użytkowników tego gadżetu to zwykli pozerzy podążający jedynie za modą. Oczywiście rozumiem, że są uzasadnione przypadki używania kijków (u starszych ludzi, schorzenia stawów, warunki atmosferyczne...) ale jak widzę w miastach 20-letnich młodzieńców popitalających po chodniku do biedronki i z powrotem z kijkami w ręku to....

Ja jednak wolę trzymać w ręku lornetkę, ewentualnie aparat fotograficzny a w ostateczności dobre piwko...

Pozdrawiam
    Młodzieńcy idący do biedronki to faktycznie kabaret ale mnie akurat kije czasem się przydają w górach, a poza tym zawsze ożna je złożyć i do plecaka przyczepić, nie traktuje tego jako szpan itp. Można więc znaleźć kompromis i dla aparatu i dla kijaków

Bieszczadnik Awatar TQT
    Na forum od
    01.2007
    Rodem z
    Krk

Moje kijaszki sa strasznie ciezkie i byly strasznie drogie. Ale mam nadzieje ze idzie to w parze z jakoscia. Wspomniane wady akceptuje. Szkoda tylko ze takie dlugie sa... ale wierze ze wytrzymale bd contuor elliptic za 35 mieszkow

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)