Pokaż wyniki od 1 do 10 z 153

Wątek: Przewodnik Bieszczadników

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Anyczka20
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Sanok / Dublin

Domyślnie Odp: Przewodnik Bieszczadników

Panie Krzysiu, Pan nie zrozumiał najważniejszego pojęcia, o którym piszemy prawie w każdym poście. My nikomy w góry nie bronimy przyjeżdżać (zreszta nikt z nas do tego prawa nie ma), nie zniechęcamy ludzi do uprawiania turystyki, wręcz przeciwnie, zachęcamy do mądrej turystki, takiej z mapą i kompasem. I prosze więcej nie pisać, że jesteśmy jakimiś wybrańcami i że zamykamy szlaki dla innych, bo to nie prawda. Po raz kolejny Powtarzam Ci (bo nie wiem czy nie doczytałeś, czy nie chciałeś przeczytać) ja jestem jak najbardziej za ciekawą publikacją "Książki opisującej klimat Bieszczadu na podstawie relacji, ale jako Przewodnik po Bieszczadach NIE". Pytałeś o opinie, to ją wyrażamy, więc bądź na nie otwarty, a nie wysyłaj nas od razu do szpitala psychiatrycznego
    "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,
    Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
    Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."

www.anyczka20.fotosik.pl
    www.youtube.com/Anyczka24

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Odp: Przewodnik Bieszczadników

Cytat Zamieszczone przez Anyczka20 Zobacz posta
    Panie Krzysiu, Pan nie zrozumiał najważniejszego pojęcia, o którym piszemy prawie w każdym poście. My nikomy w góry nie bronimy przyjeżdżać (zreszta nikt z nas do tego prawa nie ma), nie zniechęcamy ludzi do uprawiania turystyki, wręcz przeciwnie, zachęcamy do mądrej turystki, takiej z mapą i kompasem. I prosze więcej nie pisać, że jesteśmy jakimiś wybrańcami i że zamykamy szlaki dla innych, bo to nie prawda. Po raz kolejny Powtarzam Ci (bo nie wiem czy nie doczytałeś, czy nie chciałeś przeczytać) ja jestem jak najbardziej za ciekawą publikacją "Książki opisującej klimat Bieszczadu na podstawie relacji, ale jako Przewodnik po Bieszczadach NIE". Pytałeś o opinie, to ją wyrażamy, więc bądź na nie otwarty, a nie wysyłaj nas od razu do szpitala psychiatrycznego
    No nie. To nie do końca było jak mówisz. Kilka osób wprost mówiło ze nie chce zachęcania ludzi do przyjazdu w biesy bo to zaśmiecanie zadeptywanie itd.
    Co do ksiązki. To może i powinno miom zdaniem łączyć obie te funkcje

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)