Jeśli w następstwie owych "gier i zabaw ruchomych" coś zostanie poczęte, to proponuję imiona:
- dla dziewczynki: Kimbecja (zdrobniale: Kimbusia),
- dla chłopczyka: Kimbecjan (zdrobniale: Kimbuś).
Jeśli w następstwie owych "gier i zabaw ruchomych" coś zostanie poczęte, to proponuję imiona:
- dla dziewczynki: Kimbecja (zdrobniale: Kimbusia),
- dla chłopczyka: Kimbecjan (zdrobniale: Kimbuś).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Czy będzie plakat? Jak ze znaczkami? Potrzebuję sugestii, motta, do projektu etykietki piwa.
Pozdrawiam
Długi
Spróbuję napisać do MarkaM na forum, o logo KIMBu, bo to on co roku jest twórcą tego dzieła. Jeśli ktoś ma do niego kontakt bezpośredniejszy, to napiszcie proszę.
Pozdrawiam
J.
www.zak.lodz.pl poniedziałek po 22:00 audycja "Za Szybą"
Ostatnio edytowane przez andrzej627 ; 15-03-2007 o 22:33
Jesteśmy już umówieni z Izą i Pastorem w czwartek 17 maja na kolację w Zajeździe Pod Caryńską.
Ja napewno też tam będę .
Wojtek legionowo
pozdroowka
marekm
Ja tam na priv nic nie dostałem i jak tak dalej pójdzie, to nalepka na piwo będzie niespodziewaną niespodzianką.
Andrzeju, ja przyjadę prawie na 100%, ale kiedy ? bij zabij nie wiem. Najprawdopodobniej w sobotę rano, po nocnej jeździe i zostanę na cały tydzień. Wariant z wcześniejszym przyjazdem i zakończeniem pobytu w Ustrzykach jest traktowany jako rezerwowy.
Do zobaczenia
Długi
To ja mam info-zagadkę, która może przy okazji zweryfikować plany niektórych uczestników co do dnia 19 maja w godzinach przedkimbowych, znaczy nie wieczorem.
W kwietniu przypada pewna bardzo okrągła rocznica. Szykują się jej huczne obchody (włodarze, leśnicy, głazy, tablice, etc.), które z różnych przyczyn obiektywnych zaplanowano na 19 maja. Kulminacja w południe a przemówienia i impreza kończąca pod barem u Bożenki w Duszatynie. Szczegóły zapodamy wkrótce na komancza.info, bo jeszcze czas. Jaka to rocznica będzie obchodzona?
Chodzi o akcję "Wisła"? (rozpoczęła się 28.04.1947)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki