Pokaż wyniki od 1 do 10 z 163

Wątek: Po co sa stawiane kolejne krzyze?

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar pioabram
    Na forum od
    03.2007

Domyślnie Odp: No to mamy kolejny krzyż na szczycie w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez Doczu Zobacz posta
    Tym razem padło na Chryszczatą
    18.09.07 ustawiono tam krzyż z okazji wizyty Ojca Świętego kiedyś tam.
    Jaki nastepny szczyt typujecie jako cokół pod kolejny krzyż ?
    Ja stawiam na Smerek

P.S.
    A gdyby ktoś obie chciał pooglądać fotki z mojego ostatniego pobytu to zapraszam http://picasaweb.google.pl/doczu30/Bieszczady2007
    Niestety rzeczonego krzyża nie uwieczniłem, ponieważ było już ciemno kiedy tam dotarłem
    Polska to taki kraj gdzie podobno 99%,obywateli deklaruje wyznanie katolickie,coz taki kraj!i nie rozumiem w czym moze te pare krzyzy ,w bieszczadzie przeszkadzac???ale napewno,nie ma ich na szczytach w sasiednich krajach,np na słowacji,czechach,czu uk.a moze ten temat nadeje sie bardziej na forum w tygodniku ,"NIE",???bo to jest ,podobno areligijne,i apolityczne!!!Ludzie mieszkający w okolicy widac mieli taką potrzebę duchowa,i postawili sobie krzyz,uszanujmy to!w koncu tych krzyzy w bieszczadach jest niewiele,i jesli komus przeszkadzaja,moze poprostu omijac te szlaki,"dla wszystkich starczy miejsca pod wilkim dachem nieba"!!I I z kazdym krzyzem zwiazana jest jakas historia,ludzi,ich losu ,jakiegos
    dramatu,moze warto poznac takie historie?,a nie stwierdzac ze krzyz jest be....
    Ostatnio edytowane przez pioabram ; 07-10-2007 o 00:03

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)