Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Mam iPlusa, nie oglądałam filmu. Zastanawia mnie jedno. Gdyby byli na połoninach, nielegalnie zorganizowali imprezę to daliby to do internetu, na swoją oficjalną stronę. Nie chce mi się w to wierzyć. Czy sądzisz, że w biurze pracują idioci? Mają bardzo dużo do stracenia aby dopuścić się takiego idiotyzmu. Organizacja imprezy na terenie BdPN pachnie jednym prokuratorem.
Traktuję to poprostu jako kolejną rozgrywkę pomiędzy osobami czy firmami. Ostatnio na moim przykładzie widać kto przestał z nami pracować, kto z kim konkuruje itd. Ot popełniłam kilka błędów personalnych i ponoszę tego konsekwencje. Sądzę, że podobna sprawa jest z agencją.
chodzi o to że takie firmy" promujace Bieszczady" bez problemu załatwiaja pozwolenia na org imprez w miejscach zakazanych a załatwienie legalnego jednego ślizgu na nartach podczas gdy tylko na połoninach jest śnieg jest prawie niemozliwe.. Pani która odbiera telefony w biurze BPN nie chce słyszec o podobnych wyczynach... A promowanie jazdy skuterami w Bieszczadach poprzez fotki z miejsc zakazanych dla takich maszyn jest wielką zuchwałością. " zobacz nasza firma może wszystko i skutery i rowery gdzie zechcesz nawet na połoninach .. wszystko zależy od twojego portfela miły gościu" TAK WŁAŚNIE TO BRZMI !! no i bądz tu zdrowy.........