Szczegółowe zasady wyboru miejsca na KIMB![]()
Szczegółowe zasady wyboru miejsca na KIMB![]()
Coś tak się wk...wił ? Przecież Ty i tak na VII KIMB nie przyjedziesz. Bo sam zrezygnowałeś. A trzeba było nie rezygnować - wygrałaby wówczas (w głosowaniu) proponowana lokalizacja VII KIMB w Bystrem i losowanie byłoby niepotrzebne.
A osobom niezadowolonym z rezultatu losowania, które szukają tzw. kozła ofiarnego, podpowiadam: jest nim Szanowny Kolega Xiro.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 08-02-2008 o 15:58
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Zaproponowalem tylko temat, Kolego Szanowny SB. Dobry jak każdy inny. Nie krytykuję rozstrzygnięcia przez losowanie, ale ograniczenie prawa głosu ilością postów.
A jeśli uważasz że to żle... cóż..
Najlepiej znależć winnego, no nie?
A zresztą ma to być wątek z tematami, więc zaproponowalem temat. A nie miejsce na bicie piany.
Ostatnio edytowane przez Xiro ; 10-02-2008 o 12:36
...i nie zapomnij (idąc Twoim tokiem rozumowania) że moje wycofanie głosu dostarczyło zwycięstwo lokalizacji UG oraz wiele radości z losowania
![]()
![]()
Cóż, szkoda, że Ci wypadło to weselisko na drugim końcu Polski.
Tzn., szkoda nasza, bo Ty czas na pewno spędzisz wesoło. Wódki też więcej wypijesz. Ale tylko trochę więcej.
A wracając do zaproponowanego przez Ciebie tematu - jeżeli ktoś z obecnych na KIMB-ie go zgłosi, to się nad nim zastanowimy.
Ale wątpię, czy podejmiemy jakąś wiążącą decyzję. Na KIMB przyjedzie jakieś 40-60 osób (wliczając w to już tzw. osoby towarzyszące). Na Forum jest Nas dużo więcej, a przede wszystkim co rok na KIMB-ie pojawiają się nowe osoby. Trzeba więc dawać im każdorazowo możliwość dokonywania wyboru.
Ale problem jest ciekawy, z tym że - moim zdaniem - powinien być rozwiązywany demokratycznie, sprawiedliwie i transparentnie. Myślę, że w tym roku mi się to udało.
PS
Oczywiście z tym "kozłem ofiarnym" to był żart.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja chciałbym wywołać do tablicy Dertego. Uświetnij chłopie KIMB pokazem swoich zacnych fotek z wypraw w Bieszczady po ukraińskiej stronie. Nie dość, że są bardzo dobre to wiem, że dodasz do nich ciekawy komentarz.
Ze swojej strony mogę zaproponować film o Bieszczadach, tytuł podam jak dowiem się gdzie go mam :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki