Śmiech na sali, puste krzesła.
Okolice Rzeszowa, wydanie III 2001 r
Coby nie trollować podam jeszcze jedną mapę tego wydawnictwa. Obszar graniczący z Pogórzami czyli Płaskowyż Tarnogrodzki, teren należący do d. województwa przemyskiego.
Sieniawa i Lasy Sieniawskie tegoż wydawnictwa.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 26-02-2008 o 16:04 Powód: Dodałam Sieniawę, a potem poprawiłam błąd w wyrazie Tarnogrodzki
Lucyna - post wyżej piszesz że chcesz rozmawiać merytorycznie o mapach i szlakach. Piszesz również, że ta konkretna mapa leży obok Twojego laptopa.
Wobec tego uprzejmie Cię proszę abyś jeżeli możesz - to napisała krótką recenzję tej mapy - po prostu czy warto ją kupić, bo jestem nią zainteresowana.
W moim sklepiku tej mapy nie ma (przeszukałam pod kątem Pogórza Dynowskiego, kiedy tam rok temu jechałam), musiałabym zamawiać przez Internet, a nie wiem czy w ogóle warto.
Oczywiście to wcale nie musisz być Ty, jeśli nie chcesz napisać to równie chętnie przeczytam recenzję Kuby, lub kogokolwiek innego, kto używał w terenie tej mapy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)