Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Gazeta wyborcza

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Gazeta wyborcza

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    No widzisz - a potem chcesz żeby traktować Cię poważnie. Toć jeszcze nie ostygł dobrze wątek, w którym plujesz się niemiłosiernie o trasę Krywe - Tworylne - Obłazy - że rezerwat (choć w rezerwat nie wchodzi), że parkiem całą dolinę objąć trzeba (sama nie jem, innemu...), itd. Tu masz to samo, tylko z przejściem na przełaj przez rezerwat a Ty dziękujesz i prosisz o jeszcze. To jak to w końcu jest? :)
    OK Piotrze. Od dziś możesz traktowac mnie niepoważnie. Plułam na tamta trasę-fakt. Podobał mi się artykył Wojtka-fakt. Ponad to uważam, że Autor odwalił kawał dobrej roboty marketingowej. To bardzo dobra promocja przede wszystkim Bieszczadów. Na drugim miejscu doliny Sanu.
    Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy turystyką pieszą, a rowerową.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Gazeta wyborcza

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Podobał mi się artykył Wojtka-fakt. Ponad to uważam, że Autor odwalił kawał dobrej roboty marketingowej. To bardzo dobra promocja przede wszystkim Bieszczadów. Na drugim miejscu doliny Sanu.
    Ale mnie też się podobał.
    Zadałem jednak konkretne pytanie Tobie - rozumiem z odpowiedzi w takim razie że zmieniłaś zdanie i już nie masz nic przeciwko chodzeniu tam, jak również przeciwko chodzeniu po samym rezerwacie, w tamtym wątku chodziło o całokształt o poruszanie się po tym terenie a nie wyłącznie o rowery.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)