Śliczne te Wasze zdjęcia. Ciekawe czy w listopadzie zostanie na drzewach coś dla mnie![]()
Śliczne te Wasze zdjęcia. Ciekawe czy w listopadzie zostanie na drzewach coś dla mnie![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Ja jezdze niemal co tydzien, wiec tez bede w listopadzie.
A dzisiaj rano na Przełeczy Orłowicza było strrrasznie zimno i wiał huragan :) Ciekawe, bo już doliny po pólnocnej stroni były skąpane w słoneczku, podobnie jak Rawki. A nad Wetlinską ciemna chmura, wiatr i ziąb - uwielbiam takie warunki. Podczas marszu do Chatki Puchatka spotkałem 2 (słownie: dwie) osoby, choć w Chatce rozgościła się wycieczka szkolna.
Widoki z racji średnio przejrzystego powietrza nie były dalekie, dopiero około 13-tej niebo zrobiło się czyste i powietrze też. Piekne kontrasty żółtych traw z błękitem, trochę kolorów na drzewach też się ostało. Obrobię fotki i wrzucę, ale później albo jutro.
Popołudniem poszwędałem się po okolicach Radziejowej i Tyskowej. Buki już bez liści, ale brzozy, koniki polskie i schnące łąki w jesiennym popołudniowym słońcu to prawdziwe miodzio. No i ta cisza i pustka...
Marcin
Jestem jednak przekonana, że bez względu na pogodę i ilość liści na drzewach będzie pięknie i wyjątkowo.
Czasem sama się zastanawiam dlaczego, skądinąd wygodny i mający już swoje lata człowiek jak ja :) , przemierza pół Polski, chodzi z plecorem, tapla się w błocie, poci się wchodząc i potyka schodząc i jest uśmiechnięty od ucha do ucha![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Dzisiejsze zdjęcia:
Połonina Wetlińska
Można zobaczyć, jak zmienne były warunki - zdjęcia w kolejności chronologicznej:)
Już tylko niżej koloryt nadają brzozy i modrzewie...
![]()
Pięknie!
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)