Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Bieszczadnik najbardziej bieszczadzki

Mieszany widok

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: Bieszczadnik najbardziej bieszczadzki

Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
    Widac znalazla sie tylko jedna powazna kandytatura czekamy nadal na propozycje bo konkurs jest otwarty
    Mam poważny dylemat, czy być kandydatem, czy fundatorem. Ponieważ mam wątpliwości czy mogłem sam postawić swoją własną kandydaturę, deklaruję również zainteresowanie statusem fundatora nagrody głównej lub mniej głównej! Zwycięzcy konkursu gwarantuję litrową butelkę wspomnianego powyżej acnosanu lub azulanu. Jak nam wszystkim wiadomo acnosan,(mieszanka spirytusu z witaminą C) to coś w rodzaju finlandii wśród alkoholi "alternatywnych", azulan (mieszanka spirytusu z wyciągiem z rumianku) jak wszystkim wiadomo smakuje zupełnie jak stock albo przynajmniej jego słowacka podróba.
    Apeluję o gremialny udział w konkursie, w razie zainteresowania pulę nagród można będzie zwiększyć, w dobie kryzysu na rynkach finansowych to nie fraszka, napić się "na krzywy ryj",choćby nawet dinksu! Pozdrawiam!
    +Pastor mp
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Jak nam wszystkim wiadomo acnosan,(mieszanka spirytusu z witaminą C) to coś w rodzaju finlandii wśród alkoholi "alternatywnych", azulan (mieszanka spirytusu z wyciągiem z rumianku) jak wszystkim wiadomo smakuje zupełnie jak stock albo przynajmniej jego słowacka podróba.
    A o przemysławce czy "wodzie cytrynowej" zapomniałeś?? Woda kolońska cytrynowa swoją drogą miała identyczny zapach i smak jak wódka cytrynówka,podejrzewam że napełniali z tego samego zbiornika
    Pozdrav

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    azulan (mieszanka spirytusu z wyciągiem z rumianku) jak wszystkim wiadomo smakuje zupełnie jak stock
    Echhhh... A ja wczoraj dodałem azulan dziecku do kąpieli, a potem - wstyd się przyznać - wszystko poszło do ścieku. Ale dziś będę mądrzejszy

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Red face Odp: Bieszczadnik najbardziej bieszczadzki

...ech Marcowy...a mogłeś rozlać do butelek po kubusiu i w ramach pomocy charytatywnej rozesłać po "głodujących" wsiach...
    ...a słyszeliście o "Świeżaku"? ; czyli wyciąg z trupa... świeżo pochowanemu ładuje się do trumny rureczkę, reszta działa jak spiralna destylarnia... ino koniec drenażu żeby wisiał nad grobem dla odwiedzających... kap ...kap ...tyle w kwestii legendy... ponoć mieszają Dinks z węglem drzewnym, stąd czarny kolorek i ot "Świeżak" ...mi jednak utkwiła stara zasada w pamięci : Pod żadnym, ale to pod żadnym pozorem, nie wywabiać tego pięknego , biskupiego koloru!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)