Strona 20 z 36 PierwszyPierwszy ... 10 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 30 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 351

Wątek: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Niuta
    Guest

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

30-13+4=21 czyli OK

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Cytat Zamieszczone przez piskal Zobacz posta
    Lucyna w ogóle nie ma zamiaru być na KIMBie a Orsini jak wyżej. Czuję się zatem zwolniony z pierniczków. Co więcej. Wycofuję swoją propozycję korupcyjną. Jeśli ktoś głosował na Sękowiec powinien to uczynić z wolnej i nieprzymuszonej woli.A i ja będę miał czyste sumienie bo brzydzę się korupcją nawet jeśli tylko bawimy się w korupcję. Przecież to jasne,że przywiozę kilka paczek pierników nawet do Ustrzyk.Ot, z czystej sympatii.
    A więc mamy jasność. W przypadku wygranej Sękowca osoby głosujące na tę lokalizację nie otrzymają po paczce pierników toruńskich. Za to my wszyscy, niezależnie od miejsca VIII KIMB, zostaniemy nimi poczęstowani - ew. także i w Ustrzykach Górnych (Piskal obiecał przywieźć kilka paczek).

Muszę się więc w tym miejscu zapytać również i Recona, czy podtrzymuje On swoją "ofertę korupcyjną", czy może też się chce z niej wycofać. Bo po godz. 20-tej dnia 1-go marca, to już będzie za późno !
    Przypominam, iż Recon1 obiecał wręczyć każdej osobie głosującej na Ustrzyki Grn. - oczywiście tylko w razie zwycięstwa tej lokalizacji - książkę pt. "Zapomniane Bieszczady" autorstwa Pawła Kusala.
    Reconie - czekamy zatem (my, którzy już oddaliśmy głos na Ustrzyki Grn., jak i elektorat dopiero potencjalny) na Twoją odpowiedź. Twoje ewentualne milczenie będzie oczywiście oznaczać podtrzymanie oferty - no bo skoro się coś przyrzekło, a potem nie odwołało, to znaczy, że nadal to obowiązuje.

Nie muszę chyba dodawać, iż w przypadku nie wycofania przez Recona Jego oferty, rachunek ekonomiczny będzie prosty: osoby, które przyczynią się do zwycięstwa Ustrzyk Grn. nie tylko otrzymają po ww. książce, ale również skosztują Piskalowych pierników.

PS
    Pozostałe "propozycje korupcyjne" - z powodu odrzucenia przez Was w I turze głosowania lokalizacji, których one dotyczyły - są oczywiście już teraz całkowicie bezprzedmiotowe.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

Moja propozycja nie została wycofana. Osoby głosujące na Krywe dostaną obiecane mapy.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

SB nie wypaczaj, proszę moich wypowiedzi.Czy myślisz,że osoby głosujące na UG nie były by poczęstowane w Sękowcu?I odwrotnie.

Bieszczadnik Awatar Tarnina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Rzeszów

SB nie wypaczaj, proszę moich wypowiedzi.Czy myślisz,że osoby głosujące na UG nie były by poczęstowane w Sękowcu?I odwrotnie.
    To się nazywa mieć dobrą klasę :)
    Tarnina

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Wcale tak nie napisałem ani nawet nie pomyślałem. Przecież osoby obdarowane nie schowałyby pierników do plecaków, tylko paczuszki z nimi by otworzyły. A i Ty sam przewidywałeś na pewno jakąś rezerwę dla wyjątkowych łakomczuchów.

Ale to już tylko historyczne gdybanie, liczy się rzeczywistość.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Ok. To żeby już zakończyć temat. Przywiozę kilka paczuszek, wsypie się do większego naczynia i jedzcie i jedzcie z tego wszyscy.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Moja propozycja nie została wycofana. Osoby głosujące na Krywe dostaną obiecane mapy.
    Bardzo miło to z Twojej strony, gdyż wychodziśz poza zakres swojej wcześniejszej oferty. Krywe przegrało z kretesem (ostatecznie dostało 1 głos), więc oferta dla głosujących na tę lokalizację stała się już całkowicie bezprzedmiotowa.

Ale, ale ... Czemu użyłaś liczby mnogiej ?
    Nawet jeśli uznać Twoją interpretację, to mapy należą się jedynie Aleksandrze - tylko Ona jedna pozostała bowiem w Krywem !!!
    .
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Bardzo miło to z Twojej strony, gdyż wychodziśz poza zakres swojej wcześniejszej oferty. Krywe przegrało z kretesem (ostatecznie dostało 1 głos), więc oferta dla głosujących na tę lokalizację stała się już całkowicie bezprzedmiotowa.

Ale, ale ... Czemu użyłaś liczby mnogiej ?
    Nawet jeśli uznać Twoją interpretację, to mapy należą się jedynie Aleksandrze - tylko Ona jedna pozostała bowiem w Krywem !!!
    .
    Liczą się intencje. Krywe było zarazem najgorszą i najlepszą lokalizacją KIMB. Dla przepraszam za określenie przeciętnego KIMBowicza ze względów logistycznych i noclegowych było wyjątkowo złe ale dla tych czujących i pamiętających klimat niekomercyjnych Bieszczadów sprzed lat wprost wymarzoną. Do Aleksandry wystosowałam na pw ofertę korupcyjną. Dla pozostałych Kolegów zmieniających głos ze względów stategicznych w ostatnich chwili aby wspomóc lokalizację Sękowca mam oficjalną propozycję. Jeżeli jesteście zainteresowani mapami Ruthenusa o ekomuzeum to proszę się ze mną skontaktować na pw.
    Dlaczego? Pamiętasz Bieszczady sprzed lat? Miały inny klimat, dzieliliśmy się tym co posiadalisy. Czasami bochnem chleba z wystaną konserwą przeznaczonym na 1 namiot można było poczęstować jeszcze kogoś głodnego albo nakarmić tę wspaniałą psią cholerę Pruta (pies ratownik Lutka, który żebrał ale nie zjadał, musieliśmy zawsze iść po "właściciela" aby ta morda pozjadała wyżebrane kęsy).

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    (...) Do Aleksandry wystosowałam na pw ofertę korupcyjną. Dla pozostałych Kolegów zmieniających głos ze względów stategicznych w ostatnich chwili aby wspomóc lokalizację Sękowca mam oficjalną propozycję. Jeżeli jesteście zainteresowani mapami Ruthenusa o ekomuzeum to proszę się ze mną skontaktować na pw.
    (...)
    I znów niepotrzebnie w liczbie mnogiej. Dotyczy to tylko Długiego. bo ja przerzuciłem 15.02. swój głos na Ustrzyki Grn. (już po odejściu Długiego, gdy w Krywem pozostałem tylko z Aleksandrą)
    Owszem, postąpiłem tak ze względów strategicznych. Gdyby podobnie (jak Długi i ja) uczynił to "elektorat" Mucznego i Wołosatego, oraz ww. "samotnica" z Krywego, nie musielibyśmy teraz przeżywać II tury głosowania.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)