"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
**** że tak wtrącę.....
Anyczka wredny bachorze.... jesteś nie jasnowidz, tylko wredna wrona bez ogona
...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Gdybym użył tych słów, to tak jakbym palcem pokazał wobec kogo mam zamiar stosować metodę zimnego wychowu. Przyjmijny więc że pisząc o słowach w rozumieniu powszechnym obelżywych, miałem również (a może przede wszystkim) na myśli słowa podane przez Ciebie!
Pozdrawiam!
................ + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Zwycięzcom gratuluję. A tak między słowami to korupcja w naszym kraju jest ścigana przez odpowiednie organa i solidnie karana. Osobiście gardzę wszelkimi oznakami łapownictwa. Wygląda to teraz bardzo nieładnie jak obnosicie się z nagradzaniem zwycięzkiej grupy, bo przecież to teraz Panowie szlachta, a przegrani to plebs. Absolutnie nie namawiam do nagradzania wszystkich łapówkowymi książkami, ale w tym miejscu chciałam przypomnieć jak zachowal sie lider sękowieckiej drużyny i powiedział,że poczęstuje pierniczkami zarówno zwycięzców jak i przegranych bez względu po której byli stronie. Z turystycznym pozdrowieniem. Howk.
Tarnina
a ile kosztuje torebka pierniczków, a ile książka?
Ale podejrzewam,że NIKT nie głosował na UG, żeby książkę dostać, a po prostu dlatego iż jest to lokalizacja lepsza na taką imprezę
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Wiesz Krysiu, nie liczy się ile kosztuje i nikt tu nie namawiam do dawania czegokolwiek,
liczy się dla mnie forma w jakiej to jest robione. FUJ!
Tarnina
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki