Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 20 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 351

Wątek: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

eee tam;-)
    dla mnie nie fuj
    A Ty dziś egzaminu nie zdajesz?bo miał być jakiś poniedziałek?jak tak to powodzenia!
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Cytat Zamieszczone przez Tarnina Zobacz posta
    Zwycięzcom gratuluję. A tak między słowami to korupcja w naszym kraju jest ścigana przez odpowiednie organa i solidnie karana. Osobiście gardzę wszelkimi oznakami łapownictwa. Wygląda to teraz bardzo nieładnie jak obnosicie się z nagradzaniem zwycięzkiej grupy, bo przecież to teraz Panowie szlachta, a przegrani to plebs. Absolutnie nie namawiam do nagradzania wszystkich łapówkowymi książkami, ale w tym miejscu chciałam przypomnieć jak zachowal sie lider sękowieckiej drużyny i powiedział,że poczęstuje pierniczkami zarówno zwycięzców jak i przegranych bez względu po której byli stronie. Z turystycznym pozdrowieniem. Howk.
    No cóż, powiem rymem częstochowskim...
    jedni woleli wpierniczać a drudzy czytać
    ale walka była i drużyny rozeszły się do szatni.
    Ja swoje zrobiłem, głosujący na ZpC też. Kapitan drużyny jest (!) i jeśli coś postanowi a cała drużyna Uszczycka, w szatni po meczu, zaakceptuje to... zresztą zaczynam wchodzić w kompetencje kapitana
    W sumie, to chodzi nam Wszystkim o...
    tu mówiąc ładnie po bieszczadzku (ku zadowoleniu obrońców wilków i owiec), by wilk był syty i owca cała a miłość (kłaniam się Pastorowi) na Forum kwitła a nie więdła
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Gratuluję zwycięzcom !

I mogę napisać, że glosowałam z przekonania, nie ze względu na jakiekolwiek propozycje.
    Niczego też nie oczekuję oprócz dobrej zabawy

Pozdrowienia

Basia

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez Tarnina Zobacz posta
    Zwycięzcom gratuluję........................................ Z turystycznym pozdrowieniem. Howk.
    Tarnino! Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Tu nie ma wygranych i przegranych. Wszyscy będziemy na jednym, KIMB-ie. To nieprawda że głosujący na Sękowiec będą mieli gorsze miejsca, to plotki że mają być rozstawieni po kątach. Zresztą nie liczy się miejsce, człowiek się liczy. Co do programu motywacyjnego, to bardzo miły gest ze strony tych którzy deklarowali pewne upominki (nie mam na myśli tych którzy tylko dużo obiecywali). Może słowo korupcja było niezbyt fortunne ale przecież nikt tego nie traktował dosłownie. Jestem przekonany że na Forum wszyscy brzydzą się korupcją w mniejszym lub większym stopniu. Ja np. to tak na 50% (nie daje).
    W tej sytuacji szkoda że nie wygrało Krywe. Nikt by nic nie dostał więc nie byłoby problemu! Pozdrawiam! + Pastor manu propria
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    W tej sytuacji szkoda że nie wygrało Krywe. Nikt by nic nie dostał więc nie byłoby problemu! Pozdrawiam! + Pastor manu propria
    Jak mogłeś zapomnieć o mapach!!!coprawda się okazało, że zostały porozdawane wcześniej w tajemniczy sposób,więc do kimbu by nie dotrwały, ale obiecane były. Tzn wszystkim tylko nie mi;-))))))ja byłam wyjątkiem;-))))))))))))))))))
    Bogdan Loebl

lucyna
    Guest

Tarnino! Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Tu nie ma wygranych i przegranych. Wszyscy będziemy na jednym, KIMB-ie. To nieprawda że głosujący na Sękowiec będą mieli gorsze miejsca, to plotki że mają być rozstawieni po kątach. Zresztą nie liczy się miejsce, człowiek się liczy. Co do programu motywacyjnego, to bardzo miły gest ze strony tych którzy deklarowali pewne upominki (nie mam na myśli tych którzy tylko dużo obiecywali). Może słowo korupcja było niezbyt fortunne ale przecież nikt tego nie traktował dosłownie. Jestem przekonany że na Forum wszyscy brzydzą się korupcją w mniejszym lub większym stopniu. Ja np. to tak na 50% (nie daje).
    To mój ostatni post. Oj Wielebny ładnie tak kłamać. Ci co głosowali na Krywe i Ci, którzy byli zainteresowani mapami je dostaną. Do Aleksandry mapa plus przewodniczki dziś wyślę pocztą. Pozostali to moi Koledzy z połazęgowisk. Nie chcą abym sponsorowała pocztę, na najbliższym spotkaniu wychylimy kieliszek na cześć KIMB. W niedzielę pokimbowską jak nic nam nie wypadnie to część osób z KIMB i inni spotkają się w Krywem. Poprostu w imię miłości kłamiesz i dzielisz ludzi.
    Nie pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 02-03-2009 o 10:28

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    To mój ostatni post. Oj Wielebny ładnie tak kłamać.
    a wczoraj:
    To jest ostatni taki wpis na tym forum. Jasne? Mam nadzieję, że Moderatorzy to także rozumieją. Mam dośc ich stronniczości. Teraz nie można powiedzieć, ze czymś sprowokowałam trolla albo, że to ja zaatakowałam. Proszę o przestrzeganie regulaminu.
    oj Lucynko ładnie tak kłamać?
    może daj sobie to w podpis, że to jest ostatni Twój post i nie będziesz musiała, za każdym razem tego tak podkreślać
    Bogdan Loebl

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Teraz będzie, czyje słowo jest najmojsze.

Proponuję zamknąć ten wątek. Wybory się odbyły i nastał czas miłości. Na kimbie okaże się albo i nie, kto z kim.

Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

(...)
    Pastorze, Ty mnie nie obrażaj !!!
    Odnośnie Krywego przedstawiłem moją własną, potężną propozycję "korupcyjną".
    I nie moja wina, że wszyscy się wystraszyli Długiego i bali się pojechać do Krywego.

A my z Tobą znamy się w sumie niewiele, ale nawet na podstawie tej naszej krótkiej znajomości powinieneś się już był zorientować, że u mnie słowo nie dym.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

To mój ostatni post. Oj Wielebny ładnie tak kłamać. Ci co głosowali na Krywe i Ci, którzy byli zainteresowani mapami je dostaną. Do Aleksandry mapa plus przewodniczki dziś wyślę pocztą. Pozostali to moi Koledzy z połazęgowisk. Nie chcą abym sponsorowała pocztę, na najbliższym spotkaniu wychylimy kieliszek na cześć KIMB. W niedzielę pokimbowską jak nic nam nie wypadnie to część osób z KIMB i inni spotkają się w Krywem. Poprostu w imię miłości kłamiesz i dzielisz ludzi.
    Nie pozdrawiam
    Oby wszyscy tak dzielili ludzie jak Pastor - mielibyśmy cały świat przyjaciół!
    mAAtylda

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)